NYX Liquid Suede Cream Lipstick Soft Spoken.

Met regelmaat passeren de NYX Liquid Suede Cream Lipsticks in mijn make-up looks, misschien niet allemaal op de lippen, aangezien ze ook vaak voorbij komen in mijn artistieke make-up looks, maar vandaag gaat het om een beruchte liefhebber. De NYX Liquid Suede Cream Lipstick Soft Spoken is gewild, hotter dan hot en nog eens voor dagelijks gebruik!

NYX Liquid Suede Cream Lipstick Soft Spoken

NYX Liquid Suede Cream Lipstick Soft Spoken

NYX Liquid Suede Cream Lipstick Soft Spoken

Zelf ben ik te spreken over de verpakkingen van NYX, want ze blijven letterlijk en figuurlijk uitpakken met hun producten. De dop komt in het zwart met als bovenkant een geslepen diamant en de huls zelf showt jou de lipstick kleur waarmee je op dat moment te maken heeft. Ze zijn ook zoals ze worden gepubliceerd, de huls komt exact overeen met de kleur van Soft Spoken.

NYX Liquid Suede Cream Lipstick Soft Spoken

NYX Liquid Suede Cream Lipstick Soft Spoken

NYX Liquid Suede Cream Lipstick Soft Spoken

De applicator is vrij lang, maar heeft een slanke, stompe punt waarmee je perfect je cupidoboog mee kunt invullen en de mondhoeken kan mee aanpakken. Het viel mij op dat voornamelijk het puntje het meeste product bevat, waardoor je een prettige dosering hebt en dit kunt aanbrengen om vervolgens met de platte kant het uit te smeren.

NYX Liquid Suede Cream Lipstick Soft Spoken

NYX Liquid Suede Cream Lipstick Soft Spoken

NYX Liquid Suede Cream Lipstick Soft Spoken

Soft Spoken is een uniek exemplaar met zijn diepbruine kleur die voor vele gewaagd is, maar eenmaal op de lippen er helemaal niet zo eng uitziet. Het is meer een chocoladebruine kleur met een hint van wat roods, wat het dragelijk maakt. Vrij donker, maar hoort in het rijtje thuis van de neutrale lipkleuren. Komt vrij mat over, maar heeft nog wel die suede glans.

NYX Liquid Suede Cream Lipstick Soft Spoken

Met de dekking zit het wel goed, een mooie effen laag, opbouwen is totaal niet nodig, want de NYX Liquid Suede Cream Lipstick Soft Spoken is intensief genoeg van zichzelf. Er zit niet echt een geur aan de lip cream, ruikt naar lipstick, beetje verfachtig, maar niet overheersend. De formule daarentegen is lekker stevig, beetje lobbig en smeert uit alsof het boter is!

NYX Liquid Suede Cream Lipstick Soft Spoken

NYX Liquid Suede Cream Lipstick Soft Spoken

Gedurende tijd dat je ze draagt kunnen ze wat afgeven, op zich vrij logisch aangezien het om cream lipsticks gaat. De duur van het indrogen neemt een aantal minuten in beslag, maar hierdoor neemt de longlasting + waterproof toe, waardoor de lipstick wat af mat. Na enkele uurtjes moet je de binnenkant bijwerken en hooguit de cupidoboog – als je hooikoorts hebt, jeej.. – maar een drankje overleefd de NYX Liquid Suede Cream Lipstick Soft Spoken met gemak.

NYX Liquid Suede Cream Lipstick Soft Spoken

Dankzij Kylie Jenner werden dit soort extravagante kleuren geïntroduceerd als nude lipsticks, waarmee je kunt stralen op het werk, school of gewoon in het dagelijks leven zonder dat men raar opkijkt. Over het algemeen zijn de NYX Liquid Suede Cream Lipsticks prettig op de lippen en ook Soft Spoken voegt zich toe aan dit rijtje. Daarnaast is NYX ook nog eens betaalbaar én dierproefvrij!

De NYX Liquid Suede Cream Lipstick Soft Spoken is verkrijgbaar bij o.a. de NYX Store in Amsterdam, maar ook online bij de Douglas voor €8,35!

Heb jij ook NYX Liquid Suede Cream Lipstick Soft Spoken? En welke kleur wil jij nog graag hebben?

4 thoughts on “NYX Liquid Suede Cream Lipstick Soft Spoken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *