#48UURLIVE WINACTIE: Een makeupdoek! (10x!!!)

Je hebt gezien hoe wild het eraan toe kan gaan als ik mijn make-up moet verwijderen aan het einde van de dag. Kortom een complete ramp, zowel voor de producten die ik erdoorheen jaag als de brute aanval op mijn huid door het harde boenen of de agressieve reinigers, maar gelukkig hebben wij daarvoor nu iets, namelijk de Makeupdoek!

winactie makeupdoek

Kan jij je nog de uitbundige make-up look herinneren met de hoeveelheid lipstick op de ogen die ik er haast moest afbikken met een beitel? Het was de eerste keer dat ik in zo’n kunstzinnige make-up look zat, waardoor ik geen idee had wat ik mij om de hals had gehaald. Wauw. Inmiddels weet ik hoe een leed dit is, maar de makeupdoek was mijn reddende engel!

Klik hier als je de video niet kunt bekijken.

De makeupdoek heeft alleen wat water nodig om de make-up te verwijderen, bestaat voor 70% uit polyester en 30% zijde, wordt gewassen zonder wasverzachter op 60 graden, liever niet in de droger, zodat het product minder snel slijt en heeft een levensduur van zo’n 1200 wasbeurten en is €14,95 per stuk!

makeupdoek

Het is een doek die je niet mag missen in je make-up stash, omdat het een uitkomst is! Het haalt special effects make-up met gemak weg, denk hierbij aan schmink, maar ook bloedresten en natuurlijk de normale make-up looks zoals oogschaduw, eyeliner en met wat weken ook binnen een handomdraai de mascara.

makeupdoek

Dankzij Makeupdoek zullen zo’n tien van jullie dit ook niet missen, want van hen mag ik 10 makeupdoeken weggeven! Hoe geweldig is dat?! Ja, je leest het goed, ik mag zo’n tien stuks verloten en dat zijn er inderdaad héél wat!

De voorwaarden van de Makeupdoek winactie:
– Vermeld in de comments dat je meedoet (Belangrijk!)
– Like de Facebookpagina van Makeupdoek
– Like de BEAUTY KONING Facebook pagina
– Volg Makeupdoek op Instagram
– Volg mij op Instagram
– De winactie loopt tot en met 14 mei 2017!

Succes allemaal!


24 Comments

 • Anita H.

  21/04/2017

  Jaaaa, ik maak graag kans!!

  Reply
 • Bunnie

  22/04/2017

  ik doe graag mee :) geen geknoei meet met lotions of watertjes om shit van mijn gezicht af te krijgen

  Reply
 • Mirte Vanbrabant

  22/04/2017

  Lijkt me echt super handig kan namelijk nooit zo goed tegen die rimoevers (sorry heb dyslexie )

  Reply
 • Laura

  22/04/2017

  Heel erg benieuwd hier naar! Ik doe mee!

  Reply
 • Yora van der Beek

  22/04/2017

  Ik doe mee :)

  Reply
 • Anita te Gussinklo

  22/04/2017

  Ideaal zo’n doek. Ik loot graag mee en volg beide sites op Facebook & Instagram

  Reply
 • Jolijn D

  22/04/2017

  Lijkt me heel handig! Ik maak graag kans !

  Reply
 • Eline Goris

  22/04/2017

  Ik waag een kans x

  Reply
 • Maaike

  23/04/2017

  Ik doe mee! Heel handig ding ;)

  Reply
 • Anouk

  23/04/2017

  Jaaaaaaaaaaa wat een fijne doeken zijn t ik wil graag mee doen XXXX

  Reply
 • Meinon Zondag

  23/04/2017

  jupp ook met deze doe ik mee

  Reply
 • Tamara V

  23/04/2017

  Lijkt me idéaal.Ik wist niet eens dat het bestond.Ik ga nooit slapen met make-up op maar dit lijkt me toch een stuk handiger als al dat geworstel met flesjes en wattenschijfjes en tissues.

  Reply
 • Nancy van Heck

  23/04/2017

  Ik maak graag kans zodat ik een fijn schoon gezicht heb voor het slapen gaan nadat ik mijn make-up hebt afgehaald.

  Reply
 • wilmsen anita

  24/04/2017

  ik doe graag mee

  Reply
 • Aniek

  24/04/2017

  Ik doe mee

  Reply
 • lottie

  24/04/2017

  WAUW! Leuke actie, IK DOE MEE!

  Reply
 • Irma

  24/04/2017

  Wooow 10!!
  Heb je goed geregeld zeg!
  Lijkt mij superhandig, dus ik doe mee!

  Reply
 • Wanda Berg

  25/04/2017

  Wauw dat lijkt mijn een geweldige uitkomst waag graag mijn kans en ga heel hard hopen dat er misschien wel wat geluk mijn kant op mag komen :-) heb alle stappen doorlopen nu maar duimen fijne dag nog liefs wanda

  Reply
 • Cobi

  25/04/2017

  Leuk ik doe graag mee!!

  Reply
 • SophiaG

  25/04/2017

  Ik doe graag mee

  Reply
 • Tamara TS

  26/04/2017

  Natuurlijk doe ik mee! :)

  Reply
 • Hilde VE

  26/04/2017

  Ja, ik doe ook graag mee en heb alle stapjes ondernomen!

  Reply
 • Lieke van Veen

  11/05/2017

  Wat handig zo’n make up doek. Ik ben heel erg benieuwd of het fijn is en ik doe super graag mee.

  Ik volg jou en make up doek op facebook (lieke van veen) en instagram (liekevv24)

  Reply
 • Indy

  13/05/2017

  Jaaa ik doe mee lijkt mij echt handig in plaats van make-up remover in de badkamer❤️❤️

  Reply

Geef een reactie