#48UURLIVE WINACTIE: Een makeupdoek! (10x!!!)

Je hebt gezien hoe wild het eraan toe kan gaan als ik mijn make-up moet verwijderen aan het einde van de dag. Kortom een complete ramp, zowel voor de producten die ik erdoorheen jaag als de brute aanval op mijn huid door het harde boenen of de agressieve reinigers, maar gelukkig hebben wij daarvoor nu iets, namelijk de Makeupdoek!

winactie makeupdoek

Kan jij je nog de uitbundige make-up look herinneren met de hoeveelheid lipstick op de ogen die ik er haast moest afbikken met een beitel? Het was de eerste keer dat ik in zo’n kunstzinnige make-up look zat, waardoor ik geen idee had wat ik mij om de hals had gehaald. Wauw. Inmiddels weet ik hoe een leed dit is, maar de makeupdoek was mijn reddende engel!

Klik hier als je de video niet kunt bekijken.

De makeupdoek heeft alleen wat water nodig om de make-up te verwijderen, bestaat voor 70% uit polyester en 30% zijde, wordt gewassen zonder wasverzachter op 60 graden, liever niet in de droger, zodat het product minder snel slijt en heeft een levensduur van zo’n 1200 wasbeurten en is €14,95 per stuk!

makeupdoek

Het is een doek die je niet mag missen in je make-up stash, omdat het een uitkomst is! Het haalt special effects make-up met gemak weg, denk hierbij aan schmink, maar ook bloedresten en natuurlijk de normale make-up looks zoals oogschaduw, eyeliner en met wat weken ook binnen een handomdraai de mascara.

makeupdoek

Dankzij Makeupdoek zullen zo’n tien van jullie dit ook niet missen, want van hen mag ik 10 makeupdoeken weggeven! Hoe geweldig is dat?! Ja, je leest het goed, ik mag zo’n tien stuks verloten en dat zijn er inderdaad héél wat!

De voorwaarden van de Makeupdoek winactie:
– Vermeld in de comments dat je meedoet (Belangrijk!)
– Like de Facebookpagina van Makeupdoek
– Like de BEAUTY KONING Facebook pagina
– Volg Makeupdoek op Instagram
– Volg mij op Instagram
– De winactie loopt tot en met 14 mei 2017!

Succes allemaal!

24 thoughts on “#48UURLIVE WINACTIE: Een makeupdoek! (10x!!!)

  1. Lijkt me idéaal.Ik wist niet eens dat het bestond.Ik ga nooit slapen met make-up op maar dit lijkt me toch een stuk handiger als al dat geworstel met flesjes en wattenschijfjes en tissues.

  2. Ik maak graag kans zodat ik een fijn schoon gezicht heb voor het slapen gaan nadat ik mijn make-up hebt afgehaald.

  3. Wauw dat lijkt mijn een geweldige uitkomst waag graag mijn kans en ga heel hard hopen dat er misschien wel wat geluk mijn kant op mag komen :-) heb alle stappen doorlopen nu maar duimen fijne dag nog liefs wanda

  4. Wat handig zo’n make up doek. Ik ben heel erg benieuwd of het fijn is en ik doe super graag mee.

    Ik volg jou en make up doek op facebook (lieke van veen) en instagram (liekevv24)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *