#48UURLIVE WINACTIE: Online SFX workshop van mij!

Het wordt extreem veel aangevraagd, zowel in mijn privé berichten op social media als in mijn omgeving, zakelijke e-mail en voornamelijk in de livestreams! Vijf jaar lang op rij houd ik al een #48UURLIVE rondom de meivakantie en dat vraagt om wat extra’s, iets exclusief, iets wat vele willen, maar één persoon kan winnen, een online special effects make-up workshop van mij!

SFX workshop

Als je bekend bent met mijn livestreams weet je hoe ik ongeveer te werk ga, namelijk al pratend zit ik in de make-up. Dit keer zal het niet plaatsvinden op Youtube, maar één op één via Skype! Wij, jij en ik, maken allebei tegelijkertijd een special effects make-up look naar keuze terwijl ik jou ondertussen tips geef, mijn SFX technieken deel, kun je SFX of make-up gerelateerde vragen stellen en gezellig kletsen!

SFX workshop

We gaan er samen wat leuks ervan maken, niet een volledige body paint, maar we kunnen samen de basics doornemen, als je wat gevorderd bent het wat opkrikken naar een hoger niveau, maar denk aan het maken van een simpele, maar ranzige snijwond, een SFX look gemaakt van alleen make-up producten of een eenvoudige SFX look naar keuze.

De drie opties:
1. Een gruwelijke snijwond; zorg ervoor dat je huidwax en spirit gum in huis hebt!
2. Een SFX wond volledig gemaakt van make-up producten
3. Een eenvoudige SFX look naar keuze

SFX workshop

De online SFX make-up workshop zal maximaal één uur duren, je hebt keuze uit drie SFX make-up looks/opties, zodat wij samen aan de slag kunnen op de door jou geselecteerde datum. Nadat de winnaar/winnares bekend is gemaakt neem ik met jou via de e-mail contact op en zullen wij samen de datum + tijd prikken.

De voorwaarden van de online SFX workshop:
– Vermeld in de comments dat je meedoet (Belangrijk!)
– Zorg ervoor dat je bereikbaar bent via Skype
– Like de BEAUTY KONING Facebook pagina
– Deel dit artikel via het bericht van de BK Facebook pagina op Facebook
– Abonneer op mijn Nederlands YouTube kanaal
– Volg mij op Instagram
– De winactie loopt tot en met 14 mei 2017!

Succes allemaal!


5 Comments

 • Bunnie

  22/04/2017

  Ja lijkt mij wel leuk om eindelijk eens iets speciaals te kunnen leren :D

  Reply
 • Coco Bernards

  22/04/2017

  Ik doe mee omdat het me super tof lijkt om meer te weten over make-up en special effects maar natuurlijk ook omdat je een hele toffe y outuber bent

  Reply
 • Coco Bernards

  22/04/2017

  Hopelijk kan ik nu wel kans maken

  Reply
 • Iris

  11/05/2017

  Ik doe mee! Ik wil heel graag meer te weten komen over dat soort makeup want ik zou het zelf ook heel graag willen doen . Ps je bent echt een goede youtuberlaten echt m’n voorbeeld

  Reply
 • Joen

  12/05/2017

  Ik wil heel graag mee doen omdat ik make-up echt super vind en jou ook❤ xx joen

  Reply

Geef een reactie