Regels van de #48UURLIVE stream!

Vandaag is het officieel zo ver, namelijk de #48UURLIVE! Zoals altijd kun je met mij praten in de livestream die plaats zal vinden op Youtube. Daar kun je mij zien, de chat joinen, waar we met elkaar kunnen kletsen, maar daar zitten wel regels aangebonden, zodat we het zo gezellig mogelijk kunnen houden en iedereen met een veilig gevoel kan meepraten! Daarnaast heb je ook nog de mogelijk om de game te zien op Twitch en daar worden dezelfde regels gehanteerd als in de livestream.

regels

Er is een zero tolerance dat houdt in dat als jij je misdraagt, dat je KICK+BAN kan verwachten. Hierdoor kan je niet meer de livestream joinen en mis je de #48UURLIVE! Houd je daarom aan de onderstaande regels:

 • Schelden is beperkt, wel toegestaan, maar ‘kanker’, ‘hoer’, ‘slet’ en al die stuff is uit den boze. Scheld je daar wel mee? KICK+ BAN. Byeee.
 • Seksueel getinte opmerkingen? KICK + BAN. BYE!
 • Reclame maken, spammen en al dat soort gein is niet toegestaan! Tenzij erom wordt gevraagd door één van de admins of een andere bezoeker. Vraag om toestemming. Spam je wel? KICK + BAN!
 • Heb je vragen? Denk hierbij aan technische vragen over de chat? Dan kan je terecht bij de admins die aanwezig zijn in de chat. Je kunt hen herkennen aan het blauwe gereedschap voor hun naam. Mij kun je herkennen aan de gele kroon voor mijn naam.
 • Wees een baas, join de #BAZENCREW of #KONINGCREW en neem de gezelligheid mee de livechat in! Laat iedereen in zijn eigen waarde, dan komt dat helemaal goed!

Laten we het vooral heel gezellig maken met zijn alle, gekke dingen zeggen, jokes maken, hilarische verhalen vertellen en gewoon vriendelijk en elkaar respectvol benaderen/behandelen. En nee, je hoeft niet met een webcam te joinen, dit mag als je dat wilt! Zelf kan ik begrijpen dat je niet in beeld wilt zijn, maar wel graag wilt kletsen of meekijken!

Tot vanavond 20:00 uur!


2 Comments

 • Derek

  21/04/2017

  I CANT WAIT

  Reply
 • Eline Goris

  21/04/2017

  Heb er zo veel zin in!

  Reply

Geef een reactie