#48UURLIVE WINACTIE: Een #48UURLIVE T-shirt van Digitransfer! (2x!)

Vol ongeloof kijk ik terug op de afgelopen vijf jaar van de spectaculaire #48UURLIVE sessies vol gekkigheid, maar ook de hilarische dingen die voorvielen. Ja, het is en blijft mijn ding, gezellig kletsen, beetje erbij gamen en natuurlijk mijn make-up looks die elke dag veranderen, inclusief mijn wisselende outfit! Zo’n twee jaar sponsort Digitransfer de challenge door middel van een zeer exclusief kledingstuk!

digitransfer

Van een spierwit T-shirt met knalroze letters waarin groot de #48UURLIVE werd vermeld tot aan het zwarte exemplaar van twee jaar terug met het tegenovergestelde, namelijk witte letters! Dit jaar gaat het om de vijfde editie van de #48UURLIVE en besloot het een Koninklijke tintje te geven door volledig in het oranje te gaan met sprekende witte letters!

digitransfer

Het gaat om kwaliteit, want de T-shirts gaan aardig wat wasbeurten mee, verkleuren niet en ook de letters zijn nog in uitstekende conditie. Ze kunnen wat mee rekken, maar de stof van dit jaar is vrij uniek. Het rekt mee, redelijk dik, zit wat stretch in, maar sluit mooi om de taille aan, zodat de vrouwelijke rondingen worden benadrukt inclusief een mooie v-hals.

digitransfer

Maar Digitransfer levert niet alleen T-shirts, zij hebben een ruim assortiment aan kledingstukken die jijzelf kunt ontwerpen! Zo heb je net zoals het T-shirt speciaal items voor de vrouwen waaronder getailleerde tanktops, shirts met lange mouwen, maar ook sportkleding wat je een hip tintje kunt geven. Ze hebben een mannenafdeling en kinderen + baby’s worden in de watten gelegd met hun eigen collectie.

digitransfer

Zoek je nog een leuk cadeau voor moeder- of vaderdag? Neem dan een kijkje bij de keukenshorts of laat een badjas voor moeders drukken met daarop haar naam geborduurd, badhanddoeken of badlakens. Kortom, je kunt aardig uit de voeten bij de webshop, leveren snel en een makkelijk systeem om jouw eigen ontwerp te creëren!

Er tikt een jaartje bij, want met drie jaar op rij mag ik trots vermelden dat ik opnieuw een T-shirt van Digitransfer mag weggeven, namelijk het oranje pareltje die ik gisteren droeg in de livestream! Een oranje T-shirt met daarop het standaard logo van de #48UURLIVE, namelijk de hashtag + naam in jouw eigen maat!

De voorwaarden van Digitransfer T-shirts winactie:
– Vermeld in de comments dat je meedoet (Belangrijk!)
– Like de Facebook pagina van Digitransfer
– Like de BEAUTY KONING Facebook pagina
– De winactie loopt tot en met 14 mei 2017!

Heb jij weleens bij Digitransfer besteld?


13 Comments

 • Chantal (funny musical.ly)

  22/04/2017

  Deze is super vet

  Reply
 • Eline Goris

  22/04/2017

  Ik doe mee x

  Reply
 • Mirte Vanbrabant

  22/04/2017

  Haha super leuk shirt voor onderandere koningsdag super live trouwens ly

  Reply
 • Jillie

  22/04/2017

  Ik doe mee

  Reply
 • Yora van der Beek

  22/04/2017

  ik doe mee :)

  Reply
 • Sharon wentzel

  22/04/2017

  Ik doe mee!!!

  Reply
 • Jolijn

  22/04/2017

  Leukleuk! Ik doe mee (:

  Reply
 • Hebe van bel

  22/04/2017

  Persoon van de brief doet ook mee

  Reply
 • Meinon Zondag

  23/04/2017

  ik doe ook mee met deze

  Reply
 • Cleo

  23/04/2017

  dat shirt is vet.. ik doe mee doel

  Reply
 • Ilse

  23/04/2017

  Ik doe mee

  Reply
 • Bunnie

  24/04/2017

  Ik wil nu al zo lang zo’n shirt !!! IK DOE MEE !!!

  Reply
 • Irma

  24/04/2017

  Jaaa, een nieuw pareltje voor in mijn collectie!
  Helemaal in de kleur van de koning!
  Ik doe graag mee (:

  Reply

Geef een reactie