#48UURLIVE WINACTIE: Cadeaubon t.w.v. €25 bij Secrets by Nature! (2x!)

Met de zomer opkomst en de winter in het verleden ben ik druk bezig om mijn gezichtsverzorging om te gooien naar wat luchtigst, maar nog steeds de juiste voeding in verband de gure periode die we opnieuw doormaken. Wat dacht je van al die special effects make-up looks? Dat loopt ook aardig in mijn huidconditie te hakken, maar gelukkig hebben we Secrets by Nature voor de natuurlijke cosmetica!

Secrets by Nature

Nog niet zo heel lang geleden wilde ik mijn donssnor aanpakken, omdat je het zal op foto’s, foundation ging er lelijk inzitten, maar niet te weten dat ik allergisch zou zijn voor de wax en vervolgens met lippen rondliep die drie keer zo groot waren + tweedegraads brandwonden. Geen chemische producten in mijn collectie, want dankzij de natuurlijke items o.a. kamille en aloe vera deden de boel snel herstellen!

Bij Secrets by Nature kun je terecht voor de natuurlijke cosmetica producten, waaronder voor het gezicht, maar ook helpen zou jou een handje bij het verzorgen van het lichaam. Van reiniging tot aan diepe voeding met de gezichtsserums, nachtverzorging en goddelijke lippenbalsems! Altijd ideaal om eentje in je tas te hebben voor onderweg.

Secrets by Nature

Ben je nog opzoek naar een dierproefvrije deodorant die ook nog eens natuurlijk is? Dan ben je bij hen aan het goede adres, want de deo’s komen in de lekkere sticks tot aan de tinnen blikjes met verschillende geuren. Maar dat is nog niet alles, want ook de handen en voeten moeten we extra in de watten leggen, zodat we rond kunnen paraderen in luchtige slippertjes!

Secrets by Nature is van alle markten thuis, want naast het gezicht, lichaam, de producten speciaal voor moeders en kinders, hebben zij haarverzorging en zalige producten voor in huis! Wax melts om je kamer goddelijk te laten ruiken in de ouderwetse koekjes geur van Oma, grote kaarsen met verschillende aroma’s, waardoor je de boel doet verfrissen en lekker kunt genieten!

Secrets by Nature

Er is reden tot een feestje, van de eigenaresse van de webshop Secrets by Nature is namelijk 21 april jarig – alleen bazen zijn geboren in de vierde maand van het jaar! – waardoor er deze maand gratis verzenden is boven de €20 euro + een aantal toffe merken zijn in de aanbieding, maar dankzij hen mag ik ook twee cadeaubonnen weggeven van €25 per persoon!

De voorwaarden van Secrets by Nature cadeaubonnen winactie:
– Vermeld in de comments dat je meedoet (Belangrijk!)
– Like de Facebook pagina van Secrets by Nature
– Like de BEAUTY KONING Facebook pagina
– De winactie loopt tot en met 14 mei 2017!

Heb jij weleens bij Secrets by Nature besteld?

12 thoughts on “#48UURLIVE WINACTIE: Cadeaubon t.w.v. €25 bij Secrets by Nature! (2x!)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *