#48UURLIVE WINACTIE: Handtas t.w.v. €130 van Marington.nl!

Hoor jij dat ook? Dat is het strand die ons roept, want stiekem verlang ik al weken naar het warme temperatuurtje met een goddelijk cocktailtje in de hand en een mooie, maar praktische handtas naast mij waarin al mijn essentials mee kunnen. Van tijdschriften tot aan flesjes drinken, mijn iPad, toetsenbord en notitieboekjes. Ja, dat is heel wat, maar met deze tas van Marington zit dat wel goed!

Marington

Een tijdje terug liet ik jou al eerder kennismaken met de online winkel, namelijk Marington! Hier kun je terecht voor prachtige damestassen, maar ook zakelijke aktekoffers, herentassen, rugzakken en zelfs accessoires voor je iPad en laptops. Daar blijft het niet alleen bij, want zij hebben ook een royaal assortiment aan schitterende sieraden en portemonnees.

Van klassieke merken tot wat gedurfde brands, waaronder Burkely, Bulaggi, Chesterfield, Fatboy, Floto en nog veel meer. Dankzij Marington.nl mag ik één van jullie gelukkig maken met de LaLiek Shopper Doris ter waarde van €129,95 in de kleur wit!

Marington

Een prachtige witleren shopper genaamd Doris van het merk LaLiek inclusief een bijpassende clutch die je in de tas kunt doen voor enkele items, waaronder make-up producten of los om zo af te wisselen tussen de shopper en clutch zelf. Het gaat om een vrij grote shopper met een extra keycard en een goudkleurige binnenkant, de bodem is voorzien van metalen voetjes en de bovenkant is af te sluiten door middel van een drukknoop.

De clutch is uitgevoerd in dezelfde kleurencombinatie van goud met wit, een meegeleverde schouderband als je niet bent van het dragen van tassen in de hand en bevat een ritsvak met aan de voorkant een drukknoop. Aan de binnenkant zit trouwens nog een extra ritsvak en twee steekvakken met fuchsia binnenvoering.

Marington

Ideaal voor naar het werk, omdat je aardig wat items kunt meenemen, maar ook voor naar school, een dagje naar het strand en de clutch in de hand voor avondjes uit met de geliefde broeders. Daarnaast ook zeer chic tijdens een bezoekje aan het restaurant of andere feestelijke gelegenheden!

De voorwaarden van Marington tas winactie:
– Vermeld in de comments dat je meedoet (Belangrijk!)
– Like de Facebook pagina van Marington
– Like de BEAUTY KONING Facebook pagina
– Volg mij op Instagram
– Abonneer op mijn Nederlands kanaal
– De winactie loopt tot en met 14 mei 2017!

Heb jij weleens geshopt bij Marington.nl?


16 Comments

 • Anita H.

  22/04/2017

  Wat een prijzen….) Ik doe mee.

  Reply
 • Laura

  22/04/2017

  Wat een leuke tas zeg! Ook totaal wat anders dan wat ik zelf heb! Ik doe hier ook graag aan mee!

  Reply
 • Iris

  23/04/2017

  Ik wil heel graag mee doen omdat ik echt dringend een nieuwe tas nodig heb. De tas ziet er echt geweldig uit. Xxxx iris

  Reply
 • marina

  23/04/2017

  Woww wat een mooie tas. Ik ben dol op tassen. Je hebt altijd wel 1 nodig. Ik heb alle stappen gedaan. En nu maar duimen! !!!!

  Reply
 • femketje

  23/04/2017

  wait whuuut, deze tas roept mijn naam :D ik heb alle stappen gedaan en doe zeker mee :3

  Reply
 • Yora van der Beek

  23/04/2017

  Ik doe mee :)

  Reply
 • Sabrina

  23/04/2017

  Wat een prachtige tas! Ik maak graag een kansje! Ik heb alles gedaan

  Reply
 • Mouna

  23/04/2017

  Ik zou graag mee willen doen, super leuke tas ❤️.

  Reply
 • Daniblablax

  23/04/2017

  Ik doe mee

  Reply
 • Irma

  23/04/2017

  Wauw, mooie tas!
  Ik gun hem aan iemand anders die wel met witte spullen om kan gaan, want ik ben daar net iets te onhandig voor en dat vind ik dan toch wel zonde van zo’n mooie tas!

  Reply
 • Kyara

  24/04/2017

  Hele mooie tas! Ik doe graag mee, wauw! :)

  Reply
 • linda schreuders

  24/04/2017

  ik doe mee met die geweldige linda tas haha

  Reply
 • Tamara TS

  26/04/2017

  Die tas is geweldig!!! Ik kende Marington nog helemaal niet, maar ik ga er zeker eens een kijkje nemen. :)
  Ik doe graag mee.

  Reply
 • Jolijn

  29/04/2017

  Mooie tas! Ik maak graag kans

  Reply
 • Myrthe

  06/05/2017

  Leuke tas! Ik had nog niet eerder van Marington gehoord, maar het heeft een sjieke uitstraling!
  Ik zou graag meedoen, maar ik heb geen Instagram en Facebook.
  Ik volg je wel op Bloglovin en op Youtube (meermyr).
  Xx

  Reply
 • Marian

  12/05/2017

  Ik doe mee voor deze prachtige tas!

  Reply

Geef een reactie