#48UURLIVE WINACTIE: Een scheerset van Wilkinson Sword! (3x!)

Ondanks dat de ijspegels van afgelopen week nog aan mijn neus hangen verheug ik mij enorm op de zomer, want met de #48UURLIVE kan het zomaar zijn dat we ineens in de tropische temperaturen belanden! Althans, ik houd altijd hoop, want het is weleens eerder gebeurd dat er kou was voorspeld en wij ineens met zweetdruppels op onze kop zaten. De benen moeten worden geschoren en hoe kan dat beter dan met de Wilkinson Sword!

Wilkinson Sword

Het gehele assortiment aan de Wilkinson Sword vrouwen scheersystemen start dit jaar met een compleet nieuwe look! De lieve pastelkleurtjes maken plaats voor een stijlvol matzwart uiterlijk waarmee het merk een stoerdere weg in slaat, the way I like it. Voor extra gladde voorjaarsbenen en een scheersensatie onder de douche heeft Wilkinson Sword ook een aantal noviteiten toegevoegd!

Wilkinson Sword

De Hydro Silk scheerkoppen bevatten nu een nieuwe Hydra-Renew Serum met voedende sheaboter voor de extra verzorging van de huid. Dat kunnen de dames met een gevoelige en droge huid zeker waarderen! Daarnaast is de Intuition Sensitive Care verrijkt met een nieuwe verzorgende ingredient, namelijk Pro Vitamine B5!

Wilkinson Sword

Een knallende kleur in de badkamer door de nieuwe verpakking, een gezonde en stralende huid dankzij de goddelijke sheanoter, maar ook geschikt voor de meest gevoelige huidjes onder ons! Ja, want dankzij Wilkinson Sword mag ik maar liefst drie scheerapparaten weggeven, zodat jij binnenkort de meest zachtste benen in het land hebt, de meest gevoede benen en hopelijk ook de gladste benen! Deze zomer mogen jouw benen er wezen!

De voorwaarden van de Wilkinson Sword winactie:
– Vermeld in de comments dat je meedoet (Belangrijk!)
– Volg mij op Instagram
– Like de Facebookpagina van BEAUTY KONING
– Abonneer je op het Nederlandse kanaal Cynthia Koning
– Voeg QueenKingg (dat ben ik!) toe op Snapchat
– De winactie loopt tot en met 14 mei 2017!

Heb jij Wilkinson Sword producten? En welke is jouw favoriet?

34 thoughts on “#48UURLIVE WINACTIE: Een scheerset van Wilkinson Sword! (3x!)

 1. Ik heb de wilkinson sword hydro silk met trimmer, maar de trimmer gebruik ik eigenlijk nooit.
  Ik ben heel erg benieuwd naar de nieuwe look van de producten en naar de werking van de scheerproducten dus ik doe graag mee.

  Ik volg je op instagram (liekevv24), facebook (lieke van veen)en youtube (liekeee24)
  Ik heb geen snapchat.

 2. Mijn benen zijn het zichzelf verschuilen beu! Kom maar op met het mooie weer, met deze scheerset mogen mijn mooie, gladde en zachte benen er helemaal zijn ;-) Gebruik nu meestal wegwerp maar deze zijn niet altijd zou goed voor mijn arme benen.

 3. Ik doe heel graag mee. Dan zie ik er idd voor de zomer er stralend uit. Ik heb ALLE stappen doorlopen en ga nu heel hard duimen! liefs melissa

 4. Natuurlijk doe ik ook mee! Ik denk dat ik de gewone hydro silk het beste bij mij zou aansuilten :3.

  Heel leuke youtube video trouwens! Ik zal het met mijn beste vriendin delen , zij is een grote fan van body painting en die soort dingen! Super gemaakt!

  Heb alle stappen gedaan :
  Instagram en snapchat: forest.elven, fb mijn eigen naam, Youtube: Thornea

  Groetjes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *