#48UURLIVE WINACTIE: MEGA nagellak pakket + verzorging van de Nagelfabriek!

We hebben hoop, want ooit komt de dag dat we weer de sandaaltjes kunnen aantrekken, nagellak kunnen matchen met onze hotpants en de felste tinten die lekker reflecteren in het intense zonlicht! Ja, vrolijke kleurtjes op de nagels hoort er in de zomer bij! Fel, vrolijk en diversiteit, dat schreeuwt het assortiment bij de Nagelfabriek!

Nagelfabriek

Zoals jullie weten ben ik een trotste gastblogger bij de Nederlandse webshop de Nagelfabriek waar ik met regelmaat een artikel publiceer over de items die zij verkopen, waaronder de geliefde Treasure Box met de hoeveelheid kleurencombinaties, de felle lipsticks, concealers en meer, maar ook een dierproefvrij budgetmerk genaamd Sleek!

Nagelfabriek

Nagelfabriek

De Nagelfabriek blijft niet alleen bij het verkopen van make-up producten, zij hebben hun eigen collectie aan verzorgingsproducten met een bodylotion, een peeling voor hand en lichaam, en een goddelijke body mist voor de warmere dagen zodat jij lekker kunt afkoelen + opfrissen! Dankzij de Nagelfabriek kun jij één van de dames of heren zijn die zich binnenkort hiermee kan vertroetelen!

Nagelfabriek

Nagelfabriek

Het blijft niet alleen bij de lichamelijke verzorging, want dankzij hen ben jij binnenkort ook een fleurige doll met vers gelakte nagels in de tofste tinten, waaronder koninklijke blauw of juist een geschikte tint voor Koningsdag met de Golden Rose Rich Color in feloranje, wat dacht je van rood? Geel? Roze? Misschien wel groenig turkoois?!

Nagelfabriek

Nagelfabriek

Nagelfabriek

Ben je een fan van nailart? Dan zit je ook bij de Nagelfabriek goed met de Golden Rose 3D Glaze Topcoat in de groene kleur met kleine deeltjes die de boel feestelijk maken! Of juist de Jolly Jewels in het blauw met gouden glitters, paars met groen en blauw? En de welbekende variant met een rode gloed en grove glitters!

Nagelfabriek

Nagelfabriek

Schitterende topcoats van Golden Rose die je eroverheen kunt aanbrengen met fijne shimmers, maar ook een sprekende roze kleur die zal stralen op de nagels! Deze kun je opvrolijken met de nail art van de Nagelfabriek zelf! Dit zijn lakjes die komen in de extreemste kleuren, waardoor jij jezelf kunt onderscheiden van de andere nail artists!

Nagelfabriek

Nagelfabriek

Wil je je tenen opvrolijken voor het strand? Check dan deze cute slakjes voor het spreiden van je tenen, zodat deze elkaar niet aanraken en de boel onbeschadigd blijft! Ben je een fan van de french manicure? Dan maakt ook de Nagelfabriek jou hiermee blij, want er zit een setje van Golden Rose erbij, zodat je een verzorgde nagellak look kunt creëren zonder een kleurrijke tint te gebruiken.

Nagelfabriek

Een mega nagellak pakket van de Nagelfabriek met wel meer dan 15 verschillende kleurlakken, speciaal voor nail art of van die toffe toppers die je in een feestelijke stemming brengen! De teen spreiders, maar ook de heerlijke body producten, de schattige stickers voor op de nagels en nog een aantal genoemde goodies! YAS BABY!

De voorwaarden van het nagellak pakket van de Nagelfabriek:
– Vermeld in de comments dat je meedoet (Belangrijk!)
– Like de Facebookpagina van de Nagelfabriek
– Volg de Nagelfabriek op Instagram
– Like de Facebookpagina van BEAUTY KONING
– Abonneer je op het Nederlandse kanaal Cynthia Koning
– Voeg QueenKingg (dat ben ik!) toe op Snapchat
– De winactie loopt tot en met 14 mei 2017!

Heb jij bij de Nagelfabriek wat aangeschaft? En wat is jouw favo product?


21 Comments

 • Laura

  23/04/2017

  Chill, ik heb een lichte nagellak obsessie en daarnaast vind ik nailart dingetjes maken heel leuk! Ik doe dus weer graag mee!

  Reply
 • Yora van der Beek

  23/04/2017

  Ik doe mee :)

  Reply
 • Mouna

  23/04/2017

  Ik doe mee ❤️❤️
  Ik heb geen producten van de Nagelfabriek, maar het lijkt me super leuk om hun producten uit te proberen.
  Ik was een tijdje geobsedeerd met mn nagels lakken, maar heb er nu niet echt tijd voor.
  Ben benieuwd. ☺️❤️

  Reply
 • Meinon Zondag

  23/04/2017

  ikke doe ook hier aan mee haha :D

  Reply
 • Eline Goris

  23/04/2017

  kzal maar eens schieten, wie weet is het raak ❤

  Reply
 • Irma

  23/04/2017

  Oehh, fancy pakket! Ik doe mee Cynth!

  Reply
 • Lisanne

  23/04/2017

  Je kan nooit genoeg nagellak hebben haha. Love it, ik doe zeker mee!

  Reply
 • femketje

  24/04/2017

  woahh mijn nagellak loving hart gaat sneller kloppen :D ik doe mee en heb alle stappen doorlopen! <3

  Reply
 • Yanne

  24/04/2017

  Ik doe zeker weten mee

  Reply
 • Yanne

  24/04/2017

  Mijn hart gaan sneller kloppen van al die mooie kleurtjes, als ik deze win geef ik er zeker een paar aan een friend die geen nagellak mag kopen (ze mag dat niet omdat ze het geld harder nodig hebben voor andere dingen). Kan niet wachten op de uitslag

  Reply
 • Nagelfabriek

  24/04/2017

  Veel succes iedereen!

  Reply
 • Britt

  25/04/2017

  Wauw, wat een pakket! Ik doe graag mee!

  Reply
 • Queeny

  26/04/2017

  Ik doe mee!!
  Ben met jullie producten begonnen en gebruik ze nog steeds!
  Zou heel graag willen winnen

  Reply
 • Anna S

  27/04/2017

  Ik heb al best wel veel nagellakjes maar ze zijn allemaal bijna leeg omdat ik ze te vaak gebruikt heb. Dus ik doe graag mee aan de winactie

  Reply
 • Anna S

  27/04/2017

  Ik zou echt heel graag willen winnen

  Reply
 • Alberta

  28/04/2017

  De nagelfabriek bevalt prima.
  De liquid ben ik zeker een fan van!
  Ook zijn de mensen achter de nagelfabriek vriendelijk!!
  Jammer is wel dat ze per telefoon moeilijk bereikbaar zijn of naar inspreken ze niet terug bellen
  Van mij niets anders dan lof!!!

  Reply
 • Jolijn

  29/04/2017

  Wat een pakket ! Ik maak graag kans & heb alle stappen gedaan.

  Reply
 • Myrthe

  06/05/2017

  Heey!
  Wat een vrolijke kleurtjes! Ik heb vorige week sandalen gekocht voor de zomer, maar mijn nagellakjes die ik nog had, zijn uitgedroogd. Hier zitten zeker wat kleurtjes bij die heel goed passen. In mijn eentje krijg ik niet 15 flesjes op, dus ik zou er ook een paar aan mijn zussen geven :D.
  Ik heb helaas geen Facebook en Instagram, maar ik volgde je al wel op Bloglovin en op Youtube (meermyr).

  Reply
 • Indy

  13/05/2017

  Ik doe mee echt gaaf die kleuren❤️❤️

  Reply
 • Anita Diepeveen

  14/05/2017

  Wat zou je mij hier blij mee maken
  Ik doe graag mee, maar heb geen Snapchat, de rest heb ik gedaan
  En nu maar duimen…

  Reply
 • Maria

  14/05/2017

  Hoe lang doe ik met een potje nagellak? Geen idee maar ik doe dus wel mee!

  Reply

Geef een reactie