#48UURLIVE WINACTIE: Online make-up workshop met mij!

Ben je niet bekend met make-up? Of begin je net? Wil je wat nieuws leren? Of lijkt het je gewoon leuk om deel te nemen aan een make-up workshop? Dan ben je bij het goede adres, vooral als de gruwelijke special effects make-up niet jouw ding is. Speciaal voor het zes jarig bestaan van BEAUTY KONING en de vijfde editie van de #48UURLIVE kun jij een online make-up workshop van mij winnen!

make-up workshop

Niet iedereen kan het nepbloed waarderen of de ranzige make-up looks met de grote hoeveelheid gaten, waardoor je je eigen huid wilt openkrabben. Nee, het zetten van een perfecte winged eyeliner is net zo erg! Wat dacht je van wenkbrauwen? Of het behouden van je make-up gedurende dag? Ben je bekend met mijn livestreams, dan weet je hoe ik te werk ga door al pratend in de make-up te zitten, alleen nu zal het niet plaatsvinden via YouTube, maar één op één via Skype! Wij, jij en ik, maken samen tegelijkertijd een sprankelende make-up look naar jouw keuze!

make-up workshop

We gaan er samen goed voor zitten, kiezen beide gelijke producten uit van verschillende merken, zolang we maar dezelfde make-up look in elkaar kunnen zetten of één van de andere vier opties, het maken van een complete oogmake-up look, het aanbrengen van highlighter of mijn favoriete make-up looks, de artistieke make-up!

De vier opties:
1. Een volledige gezichtsbasis; denk aan primer, foundation, concealer, bronzer, blush en highlighter
2. Een volledige oogmake-up look met oogschaduws, eyeliner en meer
3. Een specifiek onderdeel zoals het aanbrengen van nepwimpers
4. Een artistieke make-up look; alleen de oogmake-up

make-up workshop

De online make-up workshop zal maximaal één uur duren, je hebt keuze uit de vier make-up looks/opties, zodat wij samen aan de slag kunnen op de door jou geselecteerde datum. Nadat de winnaar/winnares bekend is gemaakt neem ik met jou via de e-mail contact op en zullen wij samen de datum + tijd prikken.

De voorwaarden van de online make-up workshop:
Vermeld in de comments dat je meedoet (Belangrijk!)
– Zorg ervoor dat je bereikbaar bent via Skype
– Like de BEAUTY KONING Facebook pagina
– Deel dit artikel via het bericht van de BK Facebook pagina op Facebook
– Abonneer op mijn Nederlands YouTube kanaal
– Volg mij op Instagram
– De winactie loopt tot en met 14 mei 2017!

Succes allemaal!

7 thoughts on “#48UURLIVE WINACTIE: Online make-up workshop met mij!

  1. Ik wil heel erg graag mee doen. Omdat ik wel wat hulp nodig heb met mijn makeup.❤ je bent echt super goed in makeup dus ik denk dat dat helemaal goed komt. Xxxx iris

  2. Hey ik wil heel graag meedoen enzo…omdat ik heel erg van van jou ben en ik vindt je zo leukhet zou me zo geweldig lijken om met jou dit te doenxx mij

  3. Hey ik wil heel graag meedoen enzo…omdat ik heel erg van van jou ben en ik vindt je zo leukhet zou me zo geweldig lijken om met jou dit te doen
    xx mij

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *