#48UURLIVE WINACTIE: Twee producten van Urban Decay uit de zomercollectie 2017!

Vanmiddag hadden wij het gezellig in de livestream over onze favoriete make-up merken waar Urban Decay bij mij onder valt. Vanaf halverwege mei 2017 kun jij een geheel nieuwe summer collection van het merk verwachten zodat jij nog langer kunt genieten van de prachtigste make-up producten van UD! Ze gaan het preppen, hydrateren en het verwijderen van make-up een level opkrikken!

Urban Decay

Tijdens de make-up sessie verklaarde ik al mijn liefde aan de UD Quick Fix voor de prachtige glow die het je geeft, het longer lasting maken van mijn make-up, maar voornamelijk het hydrateren ervan. Bye bye loopgraven in mijn voorhoofd, jullie zijn ineens een stuk minder! Ook jij kan hier binnenkort van genieten, misschien zelfs eerder dan dat de producten in de winkel liggen, want dankzij Urban Decay mag ik twee pareltjes van de nieuwe collectie weggeven!

Urban Decay

De Rehab Makeup Prep Lip Love van Urban Decay is een luxe verzorgende balsem die shea butter en kokosolie bevat met een verslavende kokos-mint smaak, die droge lippen hydrateert en verzacht, zodat ze weer soepel aanvoelen en er onweerstaanbaar uitzien! Een goede voorbereiding voor een gekleurde lipstick, waaronder de toffe Vice Lipsticks die eruitzien als shotgun patronen. Niet zo van de lipsticks? Check dan ook een lippotloden!

Urban Decay

Ben jij ook zo’n fan van hun langhoudende producten, maar heb je geen idee hoe je het moet verwijderen? Ontmoet dan één van de drie producten, namelijk de Urban Decay Cleansing Oil Stick! Het is een 3-fase remover op oliebasis die verandert van een compacte balsem naar een vloeibare olie en vervolgens naar een microfoam. Breng het product droog aan, masseren tot het schuimt en afspoelen maar! De luxueuze olieformule bevat o.a. kurkumawortel extrat, olie van zonnebloempitten en vitamine E.

Verzorgende lippen zodat je de hele dag/nacht door kunt gaan op Koningsnacht en Koningsdag of de zomerse festivals die eraan komen! Aan het eind moet het er ook weer af en dat doe je natuurlijk met de handige olie die zich vervolgens transformeert tot een schuim, zodat je niet blijft zitten met de olierestanten, yaaay! Wist je ook dat Urban Decay Nederland een eigen hashtag heeft, namelijk #UrbanDecayNL!

De voorwaarden van Urban Decay winactie:
– Vermeld in de comments dat je meedoet (Belangrijk!)
– Like de Facebook pagina van Urban Decay
– Volg de Urban Decay op Instagram
– Like de Facebookpagina van BEAUTY KONING
– Abonneer je op het Nederlandse kanaal Cynthia Koning
– Voeg QueenKingg (dat ben ik!) toe op Snapchat
– De winactie loopt tot en met 14 mei 2017!

Wat zijn jouw favorieten van Urban Decay?


15 Comments

 • Meinon Zondag

  23/04/2017

  ikkee doe meeeee whooohoo

  Reply
 • Daniblablax

  23/04/2017

  Ik doe mee

  Reply
 • Ilse

  23/04/2017

  Ik doe mee!

  Reply
 • Irma

  23/04/2017

  Wat een ontzettend gave winactie! OMG.
  Ik doe zeker mee!

  Reply
 • Lisanne

  23/04/2017

  Ik doe mee met de winactie! <3

  Reply
 • Melissa Zevenbergen

  23/04/2017

  Oh yazz baby ik doe mee!

  Reply
 • Bunnie

  24/04/2017

  ooooh :D leuk !!! Ik doe graag mee

  Reply
 • femketje

  24/04/2017

  als UD fan moet ik wel mee doen :D heb alles gedaan! mijn favorieten zijn zeker wel het electric palette welke er helaas uit gaat, maar het naked 3 palette, moondust en after dark palette zijn ook zeker gorgeous AF!

  Reply
 • Kyara

  24/04/2017

  Omg yaaaasss! Ik doe heel graag mee. :’) Ik heb alleen nog maar de oogschaduw primer van UD, maar wil mijn ‘collectie’ graag uitbreiden met deze 2 producten. <3

  Reply
 • Laura

  24/04/2017

  Nog zo’n toffe winactie! Ik doe hier ook weer graag aan mee!

  Reply
 • Britt

  25/04/2017

  Héérlijk, I’m in!

  Reply
 • Jolijn

  29/04/2017

  Yesss! I’m inn! Ik heb alle stappen gedaan.

  Reply
 • Sabrina

  04/05/2017

  Dat lijken me geweldige producten! Ik ben eens opgemaakt bij Douglas met UD, heel mooi en fijne make up. Hun bb cream was het geloof ik dat echt heel mooi. En het oogpotlood! Ik maak graag kans op je pakketje!

  Reply
 • Indy

  07/05/2017

  Jaaa ik doe mee ❤️❤️

  Reply
 • Lieke van Veen

  11/05/2017

  Ik heb nog nooit producten gehad van urban decay, omdat ik ze best wel prijzig vindt.
  Ik zou graag meedoen voor deze producten.

  Ik heb jou en Urban Decay geliked op facebook (lieke van veen) en instagram (liekevv24)
  Ik ben ook al geabonneerd op je youtube kanaal (liekeee24)

  Reply

Geef een reactie