Iskra Lawrence Meets Cynthia!

De media krijgt lucht van het overgedreven photoshop wat menig man zijn strot uit komt. Vrouwen en mannen die zich niet kunnen opmaken, maar wel alles kunnen rechttrekken met het spelen van contrast, helderheid en het daadwerkelijk corrigeren van nog veel meer dingen. Boobs worden gelift, benen worden slanker en cellulites-vrij gemaakt, tailles een slag dunner, maar niet iedereen staat daarachter. Men komt in opstand, waaronder het Engelse model met een prachtlichaam, Iskra Lawrence Meets Cynthia!

Iskra Lawrence make-up

Het blijft een ware opgave om kleurrijke make-up looks te vinden voor de Meets Cynthia categorie, omdat de celebraties voornamelijk gehuld gaan in de neutrale tinten. Zelf ben ik ook een liefhebber van wat klassiek op zijn tijd bij bijzondere gelegenheden, feestelijke evenementen, maar wissel het graag ook af met wat kleur! Vandaar dat de Iskra Lawrence make-up look als geroepen komt en daarnaast heerlijk standpunten heeft!

Iskra Lawrence make-up

Iskra Lawrence make-up

Iskra Lawrence make-up

Aftrappen met de primers, zodat we nog langer kunnen genieten van onze sprekende make-up look door als eerst de UD Quick Fix over het gezicht heen te sprayen om vervolgens de ogen te preppen met de Artdeco Eyeshadow Base, aangezien mijn Too Faced Shadow Insurance bijna op is en besloot deze een kansje te geven!

Iskra Lawrence make-up

Iskra Lawrence make-up

Iskra Lawrence make-up

Doordat ik ook deze door mijn wenkbrauwen heb geveegd, zie je toch dat het lang niet zo smooth zit, want mijn INGLOT Eyeshadow in 342 voor mijn brows ging er ook niet gemakkelijk op. Toch kon ik ze wat strakker krijgen met de NYX Mineral Foundation Stick Light, royaal de Max Factor Miracle Touch Skin Smoothing Foundation Warm Almond eroverheen, de L.A. Girl HD PRO Conceal in Classic Ivory om mijn wallen te blokken, Light Ivory om te highlighten en met Porcelain onder de ogen voor de verfrissende blik.

Iskra Lawrence make-up

Iskra Lawrence make-up

Iskra Lawrence make-up

Nadat ik alle vloeibare producten erop had zitten kon ik gaan blenden en bouncen met de beautyblender om alles daarna te kunnen bakken met de Kruidvat talkpoeder. Subtiel contouren met de NYX Love Contour All Palette, inderdaad, want ik heb mij toch een liefde gevonden voor de parel van een palette, wat kleur terug brengen in het gezicht met de Artdeco Bronzing Blusher en als klap op de vuurpijl de sprekende highlighter van Sleek, de Soliste Highlighting Palette!

Iskra Lawrence make-up

Iskra Lawrence make-up

Iskra Lawrence make-up

Het leukste vond ik haar oogmake-up, zo extravagant! Met de INGLOT 355 onder de wenkbrauwen tot in de crease had ik alvast een blend basis voor de intense tinten die ik ging gebruiken, maar als eerst het NYX Jumbo Pencil Milk op de oogleden, zodat de zalmkleurige INGLOT Eyeshadow D.S. 467 ging spreken.

Iskra Lawrence make-up

Blenden met een vale paars in de arcadeboog uit de Morphe Brushes 35B Palette, zodat we langzaam de buitenste neonpaars konden aanzetten, maar zo heb je wel de juiste overloop. Fuchsia in de ooghoeken, wat omhoog + richting de paars en op mijn gemak uitroken voor het natuurlijke effect. Beide kleuren haalde ik ook onder mijn ogen aan, alhoewel de roze een tikkeltje lichter uitvalt, maar dat vond ik wel wat hebben!

Iskra Lawrence make-up

Iskra Lawrence make-up

Iskra Lawrence make-up

Een snufje van de Sleek Solstice Highlighting Palette voor in de ooghoeken, waardoor de frisse blik opnieuw wordt geaccentueerd, een sierlijke winged eyeliner met de NYX Matte Liquid Liner in de kleur zwart en het NYX Wonder Pencil Light op de waterlijn. De wimpers moesten naar de lucht wijzen, vandaar dat ik ze ging krullen, voorzag van de Artdeco Color & Care Mascara en een setje nepwimpers van de Primark in Sultry en mijn favoriete lijm, de DUO Lash Glue in DarkTone.

Iskra Lawrence make-up

Iskra Lawrence make-up

Iskra Lawrence make-up
Oké, ik zeg wel dat mijn ooglook het favoriete onderdeel was, maar toen waren de lippen nog niet aangebroken, want de intensiviteit hier is écht magnifiek! Neonroze gecombineerd met nog een fellere neonroze. De Kardashian Beauty En-joystick Lipstick Pen in Shocking Pink met daaroverheen de NYX Liquid Suede Lip Cream Pink Lust! Gouden duo.

Iskra Lawrence make-up

Hoe vrolijk wil je het hebben? Maar ook waarvoor Iskra staat, wist je dat haar Instagram photoshop vrij is? Ze bewerkt het niet qua putjes in de benen, rolletjes die zichtbaar zijn, maar is puur natuur. Daarnaast vindt zijzelf dat ze geen plussize model is in verbrand met de standaard modellen maat, is tegen body shaming en pakt mensen publiekelijk hard aan. Ja, ze heeft no mercy and I like that!

Kon jij het Engelstalige model al? En wat vind je van de Iskra Lawrence make-up look?


6 Comments

 • femketje

  29/04/2017

  die oog makeup is to die for <3

  Reply
 • Wow wat een prachtige look! En prachtige foto’s maak je ook!

  Reply
 • Laura

  29/04/2017

  Ooh die lipkleur is echt fantastisch! De ooglook is ook heel tof!

  Reply
 • Lidia

  29/04/2017

  Wat een schitterende creatie!☺☺☺

  Reply
 • Rachel

  30/04/2017

  Wat een prachtige producten heb je gebruikt, je ziet er super uit!

  Reply
 • Irma

  30/04/2017

  WAAAAAUW, ZO MOOI.
  Amazing kleuren. Echt love love love.

  Reply

Geef een reactie