VIDEO: Mijn schmink stash april 2017!

Rondom de #48UURLIVE is mijn make-up stash altijd te bewonderen op YouTube, maar zoals vele weten heb ik ook een aparte special effects make-up collectie, waaronder met de gruwelijkste schmink kleuren! Hoog aangevraagd, zowel naar mijn collectie als naar mijn favoriete merken, waar ik de items heb aangeschaft en natuurlijk de bijbehorende reviews!

schmink stash

Klik hier als je mijn schmink stash niet kunt bekijken.

Inmiddels heb ik ook de schmink van Mehron gebruikt in mijn SFX-looks, waardoor ik je alvast een kleine preview kan geven van de review. Ze dekken enorm, zijn helemaal niet poederig, zelfs de wit kan goed opdrogen zonder echt te breken. De zwart is zo intens als wat, maar ook voelen ze prettig aan op de huid, na afloop heb ik geen irritaties en ook dit merk is dierproefvrij!

schmink stash

schmink stash

schmink stash
Ik begon ook met de goedkopere varianten die ik in Nederland kon vinden, zowel bij de fopwinkel als bij de Action en gebruik de merken nog steeds. Langzaamaan krijg ik meer voorkeuren waaronder de dekking, dierproefvrije make-up merken en dat ze niet gaan afbrokkelen of breken in het proces of tijden het fotograferen. Persoonlijk vind ik het heel moeilijk om met schmink te werken, maar oefening baart kunst en natuurlijk het uitproberen van verschillende merken, producten en finishes!

Check hier de review van de Snazaroo Waterbase Facepaint!
Check hier de review van de Grimas schmink!

Heb jij schmink in huis? En welk merk wil jij graag voorbij zien komen in de toekomst?


One Comments

  • femketje

    30/04/2017

    ik gebruik zelf face paints van eulenspiegel.. works like a dream :D

    Reply

Geef een reactie