Morphe Brushes 35B Palette!

Het blijft een groot compliment als ik producten met regelmaat laat terugkomen in mijn make-up looks of als ik ze aanprijs en vervolgens foto’s teruggekoppeld krijgt dat jullie ook ze hebben aangeschaft. Dat is zo’n eer! Het is ook een kleurrijke parel, een ware oogverblindende palette, dierproefvrij en een liefhebber van mijzelf, namelijk de Morphe Brushes 35B Palette!

morphe brushes 35b palette

morphe brushes 35b palette

morphe brushes 35b palette

morphe brushes 35b palette

Zelf kwam ik in aanraking met het merk via social media, ondervond dat zij inderdaad dierproefvrij waren en de tofste kleuren in het assortiment hadden, waardoor mijn keuze al snel was gemaakt toen ik tussen alle aardetinten de unieke vogel vond, de 35B! Simpele verpakking, vrij stevig, maar matzwart, geen spiegel, vrij grote pans en komt in rijen van zes met zeven oogschaduw horizontaal.

morphe brushes 35b palette

De kleurencombinaties sprak mij aan, heftig, intens, fel, maar ook alle kleuren van het spectrum die ik graag in mijn collectie heb. Veel sprekende oogschaduws, maar ook enkele tinten die je meenemen naar het nachtleven, zodat je de make-up looks ook vrij donker en mysterieus kunt maken of het tegenovergestelde daarvan.

morphe brushes 35b palette

Het reviewen gaat anders verlopen dan normaal, namelijk van onder naar boven, zodat we blijven bij de natuurlijke en aantrekkelijke combinaties. Hierdoor spot je ook meteen de kleurencombinaties voor make-up looks of waarvan je denkt dat ze beide goed met elkaar door één deur kunnen.

morphe brushes 35b palette

Morphe Brushes 35B Palette

Morphe Brushes 35B Palette

morphe brushes 35b palette

De eerste rij van boven naar onder:
1 = Parelwit, mat
2 = Lichte huidtint
3 = Gelige champagne met glans
4 = Gele highlighter met een witte glans
5 = Okergeel, mat

morphe brushes 35b palette

Dit is mijn favoriete rij, want in de huidkleurige tint zit al een pan, maar ook de wit is er slecht aan toe. Helaas ging de gelige highlighter, de één na onderste oogschaduw, kapot doordat deze niet goed zat vastgelijmd. Dit is tijdens het verschepen gebeurd, zo zonde! Het is een gorgeous oogschaduw, allemaal royaal gepigmenteerd en blenden als wolkjes!

morphe brushes 35b palettemorphe brushes 35b palette

morphe brushes 35b palette

morphe brushes 35b palette

De tweede rij van boven naar onder:
1 = Zachtroze met een hint van perzik
2 = Peachy shimmer met roze – eigenlijk een glanzende variant van nummer 1
3 = Oranje, mat
4 = Roodoranje, mat
5 = Roodoranje met een shimmer – nummer 4 maar dan met een glans

morphe brushes 35b palette

Morphe Brushes 35B Palette

De derde rij van boven naar beneden:
1 = Babyroze, shimmer
2 = IJzig lavendel, shimmer
3 = Donkerkleurige oudroze, shimmerachtig
4 = Vurig rood met oranje ondertoon, mat
5 = Neonoranje, mat

morphe brushes 35b palette

morphe brushes 35b palette

De vierde rij van boven naar onder:
1 = Pruimkleur, shimmer
2 = Paars met een koele shimmer
3 = Lavendel, mat
4 = Fuchsia, mat
5 = Donkere, maar matte pruimkleurige oogschaduw

morphe brushes 35b palette

Morphe Brushes 35B Palette

Morphe Brushes 35B Palette

De vijfde rij van boven naar onder:
1 = Limoengroen, shimmer
2 = Lichtgroen, mat
3 = Licht blauwgroen, mat
4 = Legergroen, mat
5 = Donker grasgroen, mat

morphe brushes 35b palette

Morphe Brushes 35B Palette

Morphe Brushes 35B Palette

De zesde rij van boven naar onder:
1 = Semi shimmer, matte teal
2 = Vaalpaars, mat
3 = Neonpaars
4 = Donker blauwpaars, mat
5 = Aubergine bruine shimmer

morphe brushes 35b palette

morphe brushes 35b palette

morphe brushes 35b palette

morphe brushes 35b palette

De zevende rij van boven naar onder:
1 = Elektrisch blauw neigt naar de donkere kant, shimmer
2 = Intens blauw, mat
3 = Shimmery neonblauw,
4 = Donker marineblauw
5 = Matzwart

Morphe Brushes 35B Palette

Alle oogschaduws zijn extreem goed gepigmenteerd, ondanks dat niet elke arm swatch lovend is, zijn ze daadwerkelijk aanwezig op de oogleden, soms gebruik ik niet eens een NYX Jumbo Pencil of andere basis om ze te activeren. De Morphe Brushes 35B Palette is uitstekend op te bouwen en goed te vervagen, vooral als je een basis eronder gooit zoals de huidkleur in de palette.

Morphe Brushes 35B Palette

Inmiddels heb ik de palette al zo’n jaar in bezit, uitgeleend aan Naab – make-up uitlenen betekent échte broederliefde! – waardoor zij iets tegen mij zei wat ik in de review moest vermelden, namelijk dat de intensiviteit gedurende dag volhoudt. Dat klopt, het neemt niet af, gaat niet creasen, maar behoudt zijn kwaliteit.

Morphe Brushes 35B Palette

Het enige nadeel is dat sommige oogschaduw o.a. de paars en roze kleuren in de huid kunnen trekken, maar of mij dat weerhoudt om de palette nog een keer aan te schaffen? Hell no! Ik heb dit met regelmaat, ben eraan gewend, maar kan mij voorstellen dat je dit als minder prettig kan ervaren. Beetje foundation eroverheen en gaan met die banaan!

Morphe Brushes 35B Palette

Ben je niet bekend met Morphe Brushes? Schaf dan de Morphe Brushes 35B Palette aan, als je natuurlijk van kleur houdt en wat durft, dit is een échte musthave! Ondanks dat deze bijna wekelijks in mijn make-up looks voorbij komt blijf ik gecharmeerd door het product, de kleur, de eindeloze combinaties en natuurlijk doordat zij ook nog een keer dierproefvrij zijn!

Morphe Brushes 35B Palette

De Morphe Brushes 35B Palette was verkrijgbaar bij Beautyjoint voor $22,99(=€21,13), maar is nu out of stock! Helaas ook bij Boozyshop, waar de palette verkrijgbaar is voor €24,49, maar je kunt op de hoogte blijven bij beide webshops wanneer ze weer op voorraad zijn. Pas op, de Morphe Brushes palettes zijn ook verkrijgbaar bij andere webshops en de prijzen kunnen enorm verschillen.

Heb jij een Morphe Brushes palette? En wat is nog een aanrader?


5 Comments

 • femketje

  03/05/2017

  woahh dat palette schreeuwt mijn naam :D

  Reply
 • Irma

  03/05/2017

  WAUW. Die blauwe kleuren zijn mijn favorieten!

  Reply
 • Thomasxx

  03/05/2017

  LOVELY PINKS IN THAT ONE…MY GOODNESS!
  XXXXxxxxXXXX.

  Reply
 • Britt

  07/05/2017

  Wauw, ik kan hier zo oprecht blij van worden!

  Reply
 • Eva

  09/05/2017

  Ik ben hier al letterlijk een jaar op aan het wachten.. Inmiddels al bij meerdere websites ingeschreven dat ik een mail krijg als hij er weer is. Morphe heeft hem zelf wel weer, maar bestel hem liever bij een Nederlandse shop! CAN’T WAIT!

  Reply

Geef een reactie