Last week, I was thankful for.. #152

Het weekend eindigde spectaculair met mijn lieve volgers op YouTube in verband met de #48UURLIVE! Maandag zou ik vrij zijn, maar doordat er zoveel dingen bij kwamen, moest ik zeker tot het einde van de week aan de slag met Koningsnacht vrijgeroosterd, zodat ik toch nog kon genieten van de Nederlandse feestdag. Rennen, vliegen en hollen, want voordat ik het wist blies mijn blog zes kaarsjes uit, deed ik de laatste dingen voor mijn vakantie en.. Hello thankful 152!

thankful 152

De winacties van de #48UURLIVE die goed worden bezocht – opruimen van mijn kamer – Eminem – vooruitwerken voor mijn vakantie – Captain Morgan met mojito met limoen – gokken – ijskoffie drinken bij de Hema – livestreams van MinxLaura123 – mijn taart voor de verjaardag van BEAUTY KONING – lakken van mijn nagels in een feestelijke sfeer – het maken van mijn gedicht voor de verjaardag van BEAUTY KONING – zes jaar bloggen – me-time – in stand houden van tradities – krasloten – macarons – bezoeken van de kermis – LA Splash Velvet Matte Liquid Lipstick Exposed – filmen met Naab – Koningsnacht – Bob’s Burgers – laatste dingen doen voor mijn werk – Koningsdag – het inrichten van mijn make-up stash – G-Eazy – vooruitwerken voor mijn vakantie – in de artistieke make-up – spontane livesessies op YouTube – filmen van mijn make-up stash – Beste Kijkers – drankjes doen in het weekend met Naab – Morphe Brushes 35B Palette – Momapop – vlogs van Tony Junior – Mom’s homemade sinaasappelcake + topping – spotten van de maan – Grey’s Anatomy – Smirnoff Ice – Schone Handen – Mom’s homemade bami + loempia’s – mijn Smiley make-up look – de prachtige illustratie van Manon! -Jeffree Star Velour Liquid Lipstick Posh Spice – mijn Koningsquad! <3 

Waar was jij afgelopen week dankbaar voor?


2 Comments

  • Lekker lijstje! Gefeliciteerd nog met je blogverjaardag!

    Reply
  • Irma

    06/05/2017

    Aah, wat een toffe taart! Gewoon 2 verjaardagen vlak achter elkaar!

    Reply

Geef een reactie