Make-up looks die nooit de website haalden.. #2

Oké, het eerste artikel kon ik beter niet publiceren, want nummer twee staat alweer in de wachtrij om te worden gelanceerd. Make-up looks die nooit de website haalden, puur omdat ze geen artikel waard zijn, wat kan komen door mislukte foto’s, make-up wat niet goed zat, waaronder highlighters die creasen in mijn ooghoeken en veel kopieen van andere FOTD’s.

mislukte make-up

mislukte make-up

mislukte make-up

De lipstick is écht een parel, vind het zo’n magnifieke kleur die niet door veel merken wordt geproduceerd. Natuurlijk heb je groene lipsticks, maar de fluwelen finish pakt mij volledig in. Het was mijn make-up look voor de tweede kerstdag van 2016, maar het ging creasen onder mijn ogen. Niet alle foto’s hebben het, maar negen van de tien was niet in staat om te worden gepubliceerd.

mislukte make-up

mislukte make-up

mislukte make-up

Sinds kort houd ik met regelmaat een make-up livestream op de zondag wat kan afwisselen – abonneer en mis nooit wat! – maar daaruit komen de meest gekste en creatiefste make-up looks! Helaas was deze look benoemd tot “Sunrise vs. Sunset” door Karen, maar net niet de juiste kwaliteit voor op de website. De nepwimpers matchen niet, Posh Spice van Jeffree Star geeft een lelijk liplijntje, wat niet zichtbaar was in de spiegel en de combo is het op de foto net niet. O ja, mijn ogen tranen als gekken! Zo zonde, want het was een toffe look die werd bedacht door Linda, nadat ik een foutje maakte doordat ik met de oogschaduw aan de verkeerde kant begon.

mislukte make-up

mislukte make-up
Heel leuk hoor die eenvoud, maar net iets té simpel, waardoor het niet goed genoeg was om er een artikel aan te wijden. Nu ik de foto’s beter heb kunnen bezichtigen spreekt mij de kleurencombinatie van de trui met de lipstick mij niet aan. Highlight game is trouwens strong as hell.

mislukte make-up

mislukte make-up

mislukte make-up

Ik wil het misschien té graag, want dit zijn echt van die beginners looks in de make-up. Het is het net niet. De lijnen zijn te dik, ze kloppen niet, wat prima kan, het gaat immers om kunst, maar het is te vlak. Het enige wat ik mooi vond waren de wenkbrauwen en de lipstick die er kaarsrecht opzit. Dit is trouwens een look die ik al had ingepland, net zoals Sunrise vs. Sunset, maar uiteindelijk besloot niet te publiceren. De make-up look heette crossed the lines.

mislukte make-up

Eigenlijk is deze niet mislukt, want de volledige make-up look staat online, maar hoe kan ik Iggy Pop van jullie weghouden? Oh, wat afschuwelijk met die losse manen! Ik wist niet wat mij overkwam, want ik leek op die ouwe gab met die vlas haren. Het was raar. Ik stuurde Naab een WhatsApp bericht en zij wist niet eens dat ik het was, mijn moeder kreeg ook de schrik van haar leven, haha!

mislukte make-up

Opnieuw een make-up look die verschenen is, maar ook hier mist er wat. Het gaat om Blue Soda, de artistieke make-up look die voorbij schoof, alleen ontbreken de roze lippen in het officiële artikel. De combinatie was zò fout, waardoor ik besloot het eraf te halen, alhoewel de lip highlight gruwelijk is. Stom dat ik de foto’s heb verwijderd, want de filter maakt het vrij mild. Het was écht héél fout.

Wat een kleine pareltjes weer, opnieuw vijf looks die het niet haalden of waarvan onderdelen niet werden vertoond. Eigenlijk best zonde, omdat het om kleine misstappen gaat, maar ik word gewoon kieskeuriger omdat ik zoveel make-up looks per week creëer en daaruit een selectie moet opmaken. Hier en daar ook te weinig tijd, niet voldoende kunnen uiten, waardoor het nét niet is. Gelukkig zijn ze toch nog ergens goed voor en ook hiervan leren we weer!

Heb jij last van mislukte make-up looks? En wat is jouw grootste blunder?


4 Comments

 • femketje

  05/05/2017

  die tweede is zeker wel super gaaf :D

  Reply
 • Lidia

  05/05/2017

  Oooh die man, ik schrok daar ook een beetje van ik moest wel even goed kijken.
  Heel goed gedaan ik kan me voorstellen dat zelfs je moeder je niet herkende.

  Reply
 • Laura

  05/05/2017

  Haha leuk artikel! Ik vind het alsnog allemaal mooie foto’s en looks!

  Reply
 • Irma

  06/05/2017

  Iggy Pop girl, die is echt fantastisch!
  Ik vind Sunrise v. Sunset ook gaaf en Crossed the lines ook!

  Reply

Geef een reactie