Nina Dobrev Meets Cynthia!

Royaal werd er met harten gesmeten, voornamelijk in de laatste seizoenen ging het er ruig aan toe. De ene actrice lag nog niet eens in de grond of een ander werd bruut afgeslacht, had een nieuwe daglicht ring nodig om vervolgens te herreizen als een bloeddorstige vampier. Met pijn in mijn hart keek ik een aantal weken terug de laatste aflevering van The Vampire Diaries, Nina Dobrev Meets Cynthia!

Nina Dobrev make-up

Pas op, dit artikel bevat spoilers! Nina Dobrev was één van de hoofdrolspeelsters van TVD, kwam meerdere keren te overlijden, totdat ze voorgoed uit seizoen zeven werd geschreven. Vanaf dit punt ging het vrijwel bergafwaarts met de serie, waardoor zij na acht seizoenen de stekker eruit trokken. Toentertijd verscheen Kat Graham in de Meets Cynthia, maar ook Elena en Katherine – beide werden gespeeld door Nina – droegen schitterende aardetinten op de oogleden.

Nina Dobrev make-up

Nina Dobrev make-up

Nina Dobrev make-up

Nina Dobrev make-up looks bestaan voornamelijk uit eenvoudige tinten en smokey eyes, maar preppen is key! Aan de slag met de URBAN DECAY Quick Fix en de Too Faced Shadow Insurance op de oogleden om de wenkbrauwen er veilig op te zetten met de INGLOT Eyeshadow 342 en het strak te trekken met de NYX Mineral Foundation Stick Light. Mijn poriën opvullen met de Benefit Porefessional, zodat mijn highlighter nog meer naar voren komt!

Nina Dobrev make-up

Nina Dobrev make-up

Nina Dobrev make-up

Laten we even bij de ogen houden, want de make-up look lijkt best ingewikkeld, terwijl het een paar kleine stapjes zijn. Als eerst een blend basis bouwen met de INGLOT Eyeshadow 344 om de tweede base aan te leggen in de arcadeboog met de oranje kleurige oogschaduw genaamd Riff uit de URBAN DECAY Nocturnal Shadow Box. Om vervolgens over te stappen naar de Morphe Brushes 35OS Palette en daaruit de hazelnootkleurige oogschaduw in de crease te vervagen.

Nina Dobrev make-up
Nina Dobrev make-up

Op het ooglid gaan we een stapje donkerder met de pure chocoladebruin die ook een shimmer bevat, smoke hem wat omhoog richting de arcadeboog en haalde Riff samen met de chocoladekleur naar beneden voor het definiëren van de wimperrand. Ga je mee de duisternis in? Want met Delete uit de UD palette zet ik de beginsels erop van de poeder winged eyeliner.

Nina Dobrev make-up

Omdat we extreem intens gaan, besloot ik ook mijn waterlijn te voorzien van het Bellàpierre oogpotlood in zwart, smudge dit nog wat meer en bouwde de donker, matte bruin van UD op tegen mijn bovenste en onderste wimperrand. Ook nam ik een klein stukje van mijn wing mee en vervaagde het vanaf mijn ooglid richting mijn wenkbrauw toe voor een mooiere overloop.

Nina Dobrev make-up

Nina Dobrev make-up

Nina Dobrev make-up

Het krullen van mijn wimpers moest gebeuren, want ze hingen er triest bij, vandaar dat ik ze voorzag van de Artdeco Color & Care Mascara en de prachtige, natuurlijke nepwimpers in Sultry van de Primark die ik vastplakte met de DUO Lash Glue Dark-Tone.

Nina Dobrev make-up

Nina Dobrev make-up

Nina Dobrev make-up

Een royale laag van de Max Factor Miracle Touch Skin Smoothing Foundation in Warm Almond, Classic Ivory van de L.A. Girl HD PRO Conceal voor het wegwerken van mijn blauwe wallen, Porselein in de hoeken van mijn ogen en Light Ivory voor het highlighten van mijn gezicht. Bakken met de Kruidvat talkpoeder, luchtig contouren met de NYX Highlight & Contour Pro Palette, om mijn gezicht wat op te warmen de Artdeco BronzingMagnum Powder  en een vleugje van de Artdeco Blusher Apricot Azalea Blush op de appels van mijn wangen. Laten we het even naar een nieuw level tillen met de Sleek Solstice Highlighting Palette voor op de hoogtepunten van mijn gezicht!

Nina Dobrev make-up

Nina Dobrev make-up

Serieus, ik ben verliefd op donkere ogen, vooral donkerbruin die worden gecombineerd met zachte nude lips die nauwelijks opvallen, waardoor je oogmake-up nog meer aanwezig is en heftiger spreekt. Met de LA Splash Velvet Matte Liquid Lipstick in Exposed met daaroverheen de lipstick Orange Soda van NYX om het een tikkeltje lichter te maken en de geïnspireerde Nina Dobrev make-up look te voltooien!

Nina Dobrev make-up

Dit soort make-up looks blijven lastig om na te maken, omdat je al snel de verkeerde kant op kunt gaan door de vele varianten in bruine oogschaduws. Soms zijn ze te koel, te oranje, te warm, te grijs, waardoor het verkeerd kan uitpakken, zodra ze slagen ben ik verkocht! Haar make-up looks in The Vampire Diaries waren gorgeous, maar ze straalt ook vaak op de rode loper!

Wat vind jij van Nina Dobrev make-up looks?


4 Comments

Geef een reactie