VIDEO: Kerst bloopers met Naab!

Kort maar krachtig, zo zou ik de video omschrijven, want de duur is hooguit een aantal minuten, maar alsnog is het gieren, brullen en lachen geblazen! We hebben ons goed misdragen in de video toentertijd met kerst 2017, ondanks dat we daar al veel ‘bloopers’ in hadden gelaten, hebben we zelfs nog een extra video, waarin we complete draken zijn inclusief mam op de achtergrond!

bloopersWe doen net alsof die kerstboom er niet is, is een zomerboom ja.

Klik hier als je de video niet kunt bekijken.

Weet je hoe ziek ik was tijdens het opnemen? Het was speciaal voor de kerstdagen, waardoor we met een tijdschema zaten en de week erna was het al zo ver, vandaar de snot attack. Trouwens, hier zit die boer in waar ik het een tijdje terug over had met de vraag of ik deze erin moest laten. HASHTAGNOSHAME! Braaap.

Van speldjes in het haar tot producten te lang in de magnetron, soms letten wij gewoon niet op, haha! Met veel plezier kijk ik terug naar de bloopers, écht hilarisch. Schaamteloos! Het is vrij moeilijk om bij ons een blooper video op te nemen, omdat wij vaak al onze grapjes erin laten, momenten dat het misgaat, waardoor het materiaal wat fout gaat er eigenlijk in zit. #kangewoon. Hopelijk wil Naab dit jaar mijn kerst outro’s inzingen, want mijn maag is hol, ik prop hem wel vol!

Wat was jouw favo moment?


Geef een reactie