Last week, I was thankful for.. #153

Gezelligheid kent geen tijd, want maandag deed ik nog de laatste dingen voor mijn vakantie, zodat ik dinsdag officieel vrij zou zijn. De dagen vlogen voorbij! Heerlijk even niets doen, niks anders dan Episode spelen, bijna dagelijks in de avond met Naab en de broeders drankjes nuttigen, kleine tradities volhouden in mijn vakantie, waaronder het schoonmaken van mijn kamer, make-up stash en natuurlijk creatief bezig zijn! Goedemiddag thankful 153!

thankful 153Bedankt Manon voor de schitterende illustratie van mijn artistieke make-up look met de woorden die ik altijd roep in de livestreams, mijn video’s en artikelen. Wauw, je hebt het écht prachtig verwoord! Dit is een pak van mijn hart en verdient een plek in mijn last week I was thankful-artikel!

Het begin van mijn vakantie – rode kool – mijn verjaardagskaart van Irma – het bewerken van mijn make-up stash video’s – bleken van mijn tanden – Jeffree Star Velour Liquid Lipsticks – Young E. – Bob’s Burgers – vakantie vieren met Naab – drankjes doen – Utopia – Mom’s homemade geroosterde groenten – het creatieve cadeautje van Manon – Episode – NYX Suede Liquid Lip Creams – Mom’s homemade worteltjestaart – in de artistieke make-up – filmen met Naab – de zelfgemaakte cadeautjes van Linda + het interview van Jett Rebel – Sims 3 – kijken van documentaires op  YouTube – Prince – Mom’s zelfgemaakte zongedroogde tomaten – ID TV – de blooper video – homemade tonijnsalade – Bevrijdingsdag – zonnige dagen – het live maken van mijn artistieke make-up look – Grey’s Anatomy – avondje bij Naab – bezoekersmail – Pinterest – Modern Family – de vele, maar vooral gezellige livestreams deze week – Blackbear – opruimen van mijn kamer – organiseren van mijn administratie – NYX Honey Dew Me Up primer + serum – Kinder Chocolate – schilderen – Jack Daniels – spotten van een bijna volle maan – genieten van mijn vakantie.

Waar was jij afgelopen week dankbaar voor?


3 Comments

 • Irma

  09/05/2017

  Wauw, wat een mooi kunstwerk! Je hebt echt getalenteerde bezoekers (:
  En ik ben blij dat mijn kaartje is aangekomen en dat je hem leuk vond!

  Reply
 • Lidia

  09/05/2017

  Prachtige illustratie zegt precies wat wij allemaal denken.
  En nog een fijne vakantie!!!!!

  Reply
 • Manon

  09/05/2017

  Wauw, wat een eer om mijn illustratie op jou site te mogen vinden. Daar ben ik dankbaar voor. Ik ben er zelfs een beetje stil van…

  Reply

Geef een reactie