Mijn vijf favoriete ASMR artiesten #2!

In het vorige artikel vermeldde ik het al, ik ben geen fan van het gefoezel, het lieflijke gedoe, sowieso niet in het algemeen. We zijn niet van porselein of suiker, we kunnen heus wel wat hebben, maar dat kan ook aan mijn rouwdouw mentaliteit liggen. Het maken van schattige, tere geluidjes, erotisch fluisteren of al die andere meuk, no thanks! Ik pas met veel liefde en stel vandaag mijn favoriete ASMR artiesten aan jou voor!

ASMR

Het artikel stond al in de planning, was zelfs al begonnen met het verzamelen van mijn favorieten, totdat wij het er uitgebreid in de #48UURLIVE livestream erover hadden, namelijk mijn favoriete ASMR artiesten! De ruigere wat grovere geluiden trekken mij meer, waar men meer bezig is met ASMR dan opletten of zij alles goed doen. Gewoon puur, rauw en luid.

Klik hier als je de video niet kunt bekijken. Pas op, rond 7:31 stoot ze wat om, dit kan je laten schrikken, but still amazing vid!

We gaan op alfabetische volgorde af en starten met AnonymousASMR! Houd je van wat grovere ASMR geluiden? Dan ben je bij haar aan het goede adres! Zij is enorm puur, edit haar video’s nauwelijks en doet het écht voor haar kijkers/luisteraars, waardoor de passie real is. Vaak worden de video’s tussendoor opgenomen als ze bezig is, gewoon niet over nagedacht, maar opnieuw alleen voor ASMR, waardoor ik het persoonlijk nog prettiger ervaar. Helaas upload ze niet met regelmaat, waardoor mijn notificaties aan staan en zodra ik een video zie verschijnen moet ik hem kijken!

Klik hier als je de video niet kunt bekijken.

DreamASMR vond ik door middel van de YouTube zoekmachine en het woord aggressive, want zijn hele channel bestaat uit agressieve geluiden die met ASMR te maken hebben. Zijn skills zijn toch wel het snelle tappen, scratchen en het openen van potjes en flessen. Daarnaast vind ik het prettig dat hij veel video’s heeft waar weinig tot niet in wordt gesproken, maar ook hij upload niet wekelijks. Notificaties aan en juichen zodra je een e-mail krijgt.

Klik hier als je de livestream niet kunt bekijken. Hier zingt Mick één van mijn favoriete nummers.

Dan hebben we Mickelous Productions, hij is toch wel mijn favoriete mannelijke ASMR artiest! Ook hem vond ik door middel van zijn agressieve hoofdmassage, waardoor ik verder keek en tijdens het snelle tappen hoorde ik zijn muzikale feeling. Serieus, Mick is getalenteerd, dat is gewoon mind-blowing! Hij kan zingen, zichzelf verstaanbaar maken, maar nog steeds op een ASMR niveau, zodat je tingles ontvangt. Daarnaast doet hij ontzettend veel livestreams en krijg je door middel hiervan een kijkje achter de schermen en is er interactie aanwezig. Een kijkje waard!

Klik hier als je de video niet kunt bekijken.

Afkomstig uit de UK, grootouders die uit Nederland kwamen, maar een gorgeous Essex girl, namelijk MinxLaura123! Zij is de enige dame waarvan ik een vrouwelijke ASMR stem kan waarderen. Haar roleplays zijn echt amazing, vooral de bitchy ones, alsof ze ervoor is gemaakt. Toentertijd heb ik nog samengewerkt met Minx en ze is zo vriendelijk, zo aardig en heeft haar dosis gekte, waardoor ze nog leuker is! Elke zaterdag doet zij een livestream op YouTube en inmiddels ook doordeweeks, HURRAY!

Klik hier als je de video niet kunt bekijken.

De laatste dame beter bekend als Miss Vintage Tingles ken ik pas sinds kort, maar dankzij haar nonchalante houding en geluiden ben ik zeer gecharmeerd. Ze zijn hard, niet gecontroleerd en Lucy, haar officiële naam is zo zachtaardig, waardoor het plaatje compleet is. Lucy wilt men helpen net zoals de anderen ASMR artiesten hierboven, doen het met passie en uploaden vaak met niet-ASMR apparatuur wat het geluid soms nog aangenamer maakt!

Zoals je ziet ben ik dol op de Amerikanen en Engelsen, vooral Mick en Minx vind ik het einde! Beide zijn geweldig, ben ook regelmatig in hun livestreams te vinden als Mick op Nederlandse tijden online is, maar zij zijn vrij “soft” vergeleken met de anderen als je niet zo van de agressieve ASMR bent. Houd je daar wel van? Check dan vooral AnonymousASMR, ze is hilarisch en heeft ook ruige ASMR skills net zoals de geweldige DreamASMR en lieve Miss Vintage Tingles!

Welke ASMR artiest is jouw favoriet?


5 Comments

 • Bunnie

  09/05/2017

  Ik hou persoonlijk meer van rustige ASMR. Maar nagels die tikken zijn ook wel een groete trigger.
  Ik heb enkele go to ASMRtist: MassageASMR
  The ASMR Circus
  ASMR Glow
  ASMR Darling
  Gibi ASMR

  Ik wil je ook graag melden dat de eerste link niet meer bestaat, ook nie op youtube.

  Groetjes en veel ASMR plezier

  Reply
  • CynthiaKoning

   09/05/2017

   JAAA!! IK ZAG HET! My gawd, why! Ze is vaak offline, dan komt ze weer terug, waarschijnlijk staan haar video’s tijdelijk privé – althans, dat hoop ik! Ze duikt met regelmaat onder en verschijnt weer, vandaar dat ik haar laat staan. Thanks voor je suggesties Bun! <3

   Reply
 • Laura

  09/05/2017

  Ik heb hier dus helemaal niks mee. Ik snap niet hoe dat chille gevoel kan krijgen van al die irritante geluidjes!!!! :p Ik zit mezelf helemaal op te vreten bij dit soort geluiden en bij rustige ASMR al helemaal. Krijg er een heel kriegelig gevoel van. Ik heb denk ik ook een lichte vorm van misofonie. Dus het is aan mij weggelegd. Wel fijn dat dit voor mensen relaxend kan werken.

  Reply
  • Laura

   09/05/2017

   Owja, je denkt misschien waarom klik je hier dan op?! Was benieuwd of ik wel tegen ruigere ASMR kan.. Haha niet dus..

   Reply
 • Irma

  09/05/2017

  Ik luister tegenwoordig niet zoveel ASMR meer.
  Ik ben zelf niet zo van de geluidjes, maar meer van een stem die fluistert.
  Als je daar van houdt, kan ik je TheOneLilium aanraden!

  Reply

Geef een reactie