VIDEO: Mijn make-up stash mei 2017!

Van de raarste kleuren lipstick tot aan de pigmenten die ik gebruik in mijn kunstzinnige make-up looks, een lade vol met foundations, blushes, highlighters en een rij aan glitters, spuitbussen en nog veel meer. Ja, mijn make-up stash is door de heen aardig gegroeid, maar ook weer uitgedund, doordat ik redelijk veel opmaak, uitprobeer, weer aanvul met nieuwe merken en die zal je vandaag allemaal kunnen spotten in mijn gloednieuwe make-up stash mei 2017!

make-up stash mei 2017

Dit is de before foto voordat ik begon aan de grote schoonmaak, want altijd met de #48UURLIVE publiceer ik mijn make-up stash, maar het is een hele klus om die kast uit te ruimen, te reinigen en vervolgens het zo danig in te delen dat je een overzicht hebt. Vandaar dat ik met bakken werk, kleine doosjes die je kunt afsluiten om zo’n systeem erin te krijgen. Vele vroegen ook of ik het wilde filmen, maar zelf vind ik dat niet interessant genoeg, weet niet wat ik erbij moet vertellen en het was vies. Ik bedoel, écht vies. Pigmenten overal, poeders die enorm verstuiven, echt chaos.

Klik hier als je de video niet kunt bekijken.

Alles is weer lekker schoon, heb veel items weggegooid die niet meer werden gebruikt, op waren of waar je die laatste restjes in hebt waar je eigenlijk niks meer mee kunt. Geen zorgen, de items die nog vol zijn geef ik aan Mom en Naab, maar ook mijn nichtjes krijgen de restanten. Anyway, ik heb weer een georganiseerde make-up collectie, dingen gezien die ik echt moet gaan gebruiken, oude pareltjes die werden ondergesneeuwd door nieuwe favorieten en het meest trots ben ik op de kleurrijke uitstraling! YAS, zoveel kleur, zoveel liefde.

Hoe organiseer jij je make-up stash? En wanneer was de laatste keer dat je de boel hebt uitgemest?


Geef een reactie