Last week, I was thankful for.. #154

Met nog maar drie vakantiedagen op de teller genoot ik van mijn laatste momenten, zwom in mijn liters verf, want niet alleen mijn handen, armen en gezicht zaten onder, maar ook mijn haar doopte ik in de kleurrijke verf. Donderdag was ik officieel terug van vakantie, knalde mijn e-mail erdoorheen, zat in de make-up, filmde, zodat vrijdag mijn postbus kon worden bezocht, maar ook haalde ik een aantal items om mijn schilderijen af te maken. Binnenkort daar meer over, maar als eerst, hello thankful 154!

thankful 154

Schilderen – bleken van mijn tanden – genieten van mijn laatste vakantiedagen – W7 Beat It Palette – Jelly Beans – Jeffree Star Velour Liquid Lipstick Posh Spice – whiskey – beantwoorden van YouTube comments – het wegwerken van mijn overvolle mail – Beste Kijkers – Momapop – schrijven – lakken van mijn nagels – Tupac – het maken van mooie vissengraat vlechten – organiseren van items – chocolade met grove noten en rozijnen – bezoeken van mijn postbus – het hilarische perspakket van Batiste – bezichtigen van onweer in de buitenlucht –  in de artistieke make-up – Mom’s homemade worteltjestaart – de livestreams van Mickelous Productions – Sims 3 – BBQ – Grey’s Anatomy – een live get ready with me op YouTube het vinden van een nieuwe sterrenstelsel – cocktails – Utopia – chocoladereep in bros variant – zonnige dagen met warme zomeravonden – Prince – opruimen van mijn kamer – cheese curls – livestream van MinxLaura123 – Modern Family – chips met zelfgemaakte dipsaus – dingen behalen van mijn bucketlist – Hugo Boss Bottled – lakken van mijn schilderijen – het nieuwe recept van Mam, namelijk groentes in de oven – de winacties die goed zijn bezocht – het maken van nieuwe scrubs voor het lichaam – Mom’s homemade tonijnsalade – vieren van Moederdag. 

Waar was jij afgelopen week dankbaar voor?


3 Comments

 • Lidia

  15/05/2017

  OOH, ik vind worteltjestaart ook heeeeel lekker!!!
  Ik was dankbaar dat ik dit jaar niet bij mijn schoonmoeder op visite ging. Hi hi!

  Reply
 • Irma

  17/05/2017

  Seems like you had a gooood week!

  Reply

Geef een reactie