Artdeco Perfect Mat Lipstick Hot Pink!

Met de tropische temperaturen van gisteren verlangen we wel weer naar het begin van de lente waar alles nog redelijk gemoedelijk is met zachte pasteltinten en hier en daar wat extreme uitschieters! In februari 2017 kwam Artdeco met de allernieuwste collectie op de proppen, namelijk de Hypnotic Blossom waarin vier nieuwe lipsticks komen met o.a. de Artdeco Perfect Mat Lipstick in Hot Pink!

Artdeco Perfect Mat Lipstick

Artdeco Perfect Mat Lipstick

Artdeco Perfect Mat Lipstick

Artdeco Perfect Mat Lipstick

We hebben al eerder items uit de lente/zomer collectie kunnen bewonderen, want met veel plezier maak ik nog steeds gebruik van de Color & Care Mascara, de oogschaduws, maar ook de blush is nog steeds een liefhebber. Net zoals de andere producten is ook hier de verpakking weer netjes, classy en redelijk modern met de matzwarte huls, de zilveren letters en de zachte afwerking.

Artdeco Perfect Mat Lipstick

Artdeco Perfect Mat Lipstick

Artdeco Perfect Mat Lipstick

Bij het opendraaien van de lipstick spot je een exclusieve lipstick stomp, waardoor mijn voorkeur tijdens het aanbrengen gaat naar een lippenseel, zodat je preciezer te werk kunt gaan. Oké, ook moet ik toegeven dat ik nauwelijks met lipsticks kan werken, confession, confession. Artdeco test hun producten niet meer in Nederland en België op dieren i.v.m. de wetgeving, maar nog wel buiten de EU, wat het merk niet dierproefvrij maat.

Artdeco Perfect Mat Lipstick

Artdeco Perfect Mat Lipstick

Artdeco Perfect Mat Lipstick

Het is een absolute parel, want Hot Pink is ook écht hot, hot, Hot Pink! Neonroze met een vrij sensuele donkere finish. Niet zo’n neppe neonkleur. Nee, er zit een classy touch aan. Daarnaast wint het sowieso mijn hart vanwege de blauwe shimmers die erin zitten, waardoor je tanden witter lijken. Is het de kleur niet, dan is het de vanille geur die je tegemoet komt wel!

Artdeco Perfect Mat Lipstick

Artdeco Perfect Mat Lipstick

Het glijdt als het ware over de lippen dankzij de voedende waxen en oliën met o.a vitamine E, voelt boterzacht aan, maar je hebt nog wel de controle over het product. Dankzij de verzorgende ingrediënten droogt het mijn lippen niet uit, blijft langdurig op zijn plek zitten, aangezien de lipstick flink staint, maar een maaltijd overleefd de Artdeco Perfect Mat Lipstick in Hot Pink niet.

Artdeco Perfect Mat Lipstick

Artdeco Perfect Mat Lipstick

Artdeco Perfect Mat Lipstick

Na een aantal uur zit het nog prima op zijn plek, gaat niet lopen, kan wel afgeven in verband met de creamy formule, maar een drankje en een klein hapje is goed te doen. Het is zo’n lekkere eyecatcher, past perfect bij de zomer, maar ook hoe de lipstick aanvoelt is amazing. Ben je niet zo van de felle tinten? Geen zorgen, want er is ook nog een rode variant ervan en nog twee Color lipsticks in een koraaltint en oudroze.

De Artdeco Perfect Mat Lipstick in Hot Pink is verkrijgbaar bij o.a. Topshelf, maar ook bij de Douglas voor €11,95.

Heb jij een lipstick van Artdeco?

8 thoughts on “Artdeco Perfect Mat Lipstick Hot Pink!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *