Njomza Meets Cynthia.

Alleen bazen zijn geboren in de vierde maand van het jaar, want niet alleen is je Koning jarig in april, maar ook BEAUTY KONING en de popster die vanaf jongs af aan deelnam aan talentenshows. Afkomstig van YouTube waar zij haar opkomst maakte, veroverde ook een deel van Soundcloud en heeft een exclusieve stem, Njomza Meets Cynthia!

Njomza

Dat mijn muzieksmaak breed is steek ik niet onder stoelen en banken, want in de livestreams zing ik vals het lied van Andre Hazes, rap ik slecht de lijnen van G-Eazy, maar de laatste tijd ben ik te vinden bij de gemixte nummers van Eminem en de Peppers. Totdat ik Getter tegenkwam en vervolgens Njomza zelf. Ik spotte de albumcover en wist meteen dat dit pareltje thuishoorde in de zaterdagse Meets Cynthia!

Njomza

Njomza

Njomza

Vanwege de zon kan mijn huid wel wat verzorging + een oppeppertje gebruiken, daarom kwam de Urban Decay Quick Fix van pas! Vervolgens primen met de NYX Honey Dew Me Serum + Primer en de NYX Proof It Eyeshadow Primer op de oogleden, zodat mijn wenkbrauwen in konden worden gevuld met de INGLOT Eyeshadow in 342 om deze weer te corrigeren met de NYX Mineral Foundation Stick in Light. Deze combo zorgt voor gorgeous brows!

Njomza

Njomza

Njomza

Vanaf het wenkbrauwbot tot aan de crease legde ik een blendbasis aan met de crèmekleur 355 van INGLOT, omdat de zachtroze uit de Moprhe Brushes 35B Palette de eerste kleur was van de ooglook. Harde make-up kleuren moet je opbouwen, vandaar dat ik van creme overging naar zachtroze om uit te komen bij de neonroze uit dezelfde palette. Ik deed exact hetzelfde onder mijn ogen, pakte ook de magenta oogschaduw aan op de oogleden, voordat ik een zwart potlood van TEEEZ over de waterlijn heen smudgen. Voor wat meer pit haalde ik ook de NYX Blush in Electro erbij.

Njomza

Njomza

Njomza

Op de cover bespeur je ook een hint van oranje, vandaar dat ik een vleugje lichtoranje uit de 35B Palette in de bovenste en onderste ooghoeken aanbracht. Heel subtiel, maar om het harde contrast te verbreken. Met het NYX Jumbo Pencil in Milk depte ik de witte cream base aan in de ooghoeken om het af te toppen met de glanzende, witte highlighter opnieuw van NYX, namelijk de Ultra Pearl Mania in White. Een dotje in de hoeken van mijn wenkbrauw om het lekker te laten poppen!

Njomza

Njomza

Njomza

Het is een tijd geleden, maar een winged eyeliner mocht niet missen! Een sensuele liner met de NYX Vinyl Liquid Liner, zigzaggend door mijn gekrulde wimpers met de Miss Sporty Fabulous Lash Stretch It Mascara, maar ik miste toch de nepwimpers, vandaar dat ik een cocktail van mascara’s gebruikte door de Artdeco Color & Care Mascara eraan toe te voegen.

Njomza

Njomza

Njomza

Terug naar het gezicht, want ik bedekte de boel met de Max Factor Miracle Match Foundation Nude, daaroverheen de L.A. Girl HD PRO Conceal in Classic Ivory om mijn wallen te blokkeren en Light Ivory + Porcelain om te highlighten. Lekker bakken met de talkpoeder van de Kruidvat, contouren met de NYX Love Contours All Palette en een donkere perzik kleur op de appels van mijn wangen met de NYX Sweet Cheeks Blush Palette. Mijn highlighter? Driemaal raden, natuurlijk de magnifieke Sleek Soliste Highlighting Palette.

Njomza

Njomza

Over mengen gesproken, mijn lippen! De ColourPop Ultra Matte Lip in Midi is een plaatje, alleen een tikkeltje te roze, maar om het te neutraliseren besloot ik de NYX Mega Shine Lip Gloss in de kleur Sugar Pie eroverheen aan te brengen. Het bleef wat rozig, maar Soft Spoken van NYX schoffelde dit met zijn bruine tint onderuit.

Njomza

Njomza

Njomza

Met de Urban Decay De-slick make-up setting spray om de boel te sealen, het poeder als sneeuw voor de zon te laten verdwijnen en natuurlijk om mijn highlighter wat extra te activeren. Ik ben zot op de combinatie van de ColourPop lipsticks met lipglosses, omdat het nét dat extra’s is. Dit soort Meets Cynthia’s vind ik het leukst om te maken, lekker fleurig, uitdaging en weer een nieuw idee voor een FOTD!

Ben jij bekend met de muziek van Njomza?


3 Comments

 • Laura

  21/05/2017

  Oeeeh hele mooie ooglook! Ik had van de week ook roze op m’n ogen! Die lipkleur is er ook heel nice bij trouwens! Ik had mijne fel roze gedaan, matchend bij de ooglook.

  Reply
  • Laura

   21/05/2017

   Owja! Jouw foto’s zijn echt zo mooi!

   Reply
 • Eva

  22/05/2017

  Heel mooi dat felroze!!!

  Reply

Geef een reactie