VIDEO: Makkelijke Smiley make-up tutorial.

Halloween staat over enkele maanden voor de deur en je kunt volgens mijn regels nooit te vroeg beginnen! Meestal trap ik rondom augustus al mijn Halloween periode af, waarom kunnen we niet alvast een kijkje nemen bij enge looks? Zodat we voldoende keuze hebben voor als de tiende maand van het jaar aanbreekt, want voorbereiding is het halve werk. Michael Gallagher bracht een gruwelijke film uit met o.a. Shane Dawson in de cast, maar ook de welbekende Smiley!

smiley make-up tutorial

SPOILER! We zijn allemaal verstrikt geraakt in het wereldwijde web waar je nu ook grote chatrooms hebt, waaronder Chatroulette, maar hier zit wel een andere draai aan. Men kan namelijk een zin in de chat typen, deze moet drie keer worden herhaald en dan gebeurt er was mysterieus, wat gruwelijks en iets waardoor je zo’n 90 minuten lang op het puntje van je stoel zit. Natuurlijk kun je het masker van Smiley kopen, maar zelf maken is stukken leuker!

Klik hier als je de Smiley make-up tutorial niet kunt bekijken.

De producten die ik voor de Smiley make-up tutorial heb gebruikt:
– Zelfgemaakte bald cap
– Prosaide – voor het vastlijmen van de bald cap
– Ben Nye Liquid Latex
– FormX Liquid Latex
– Max Factor Miracle Match Foundation Nude 47
– Kruidvat talkpoeder + powder puff
– Mehron Paradise Makeup AQ Black
– Mouldlife Aged Blood
– Tissues
– Plakband
– Makeup sponsjes
– Verschillende goedkope kwasten van eBay
Sigma Beauty Tapered Blending E40
– Wattenstaafjes
– Schaar

smiley make-up tutorial

Elke zondag upload ik nu op mijn Nederlands kanaal om 16:00 uur in de middag een special effects make-up look, soms een how to die met SFX te maken heeft of andere grote make-up looks die vaak wordt bedolven onder liters nepbloed, want bloed, dat maakt de make-up look pas écht goed. Hier en daar ook wat met schmink, maar wel grote klappers met kale koppen, bebloede messen en pas op, herhaal de zin niet drie keer, want voordat je het weet breng ik jou een bezoekje.

Heb jij de film Smiley gezien?


3 Comments

 • Lidia

  21/05/2017

  Creepyyyy! Heel goed gedaan!

  Reply
 • Jeroen

  21/05/2017

  THIS ONE IS SOOOO COOL!
  LOVE THE SFX!!

  Reply
 • Mariekke

  21/05/2017

  Zo eng, maar zo goed gedaan.

  Reply

Geef een reactie