Kruidvat Volume droogshampoo!

Vette koppen, we hebben er allemaal mee te maken! Niet iedereen heeft tijd voor een douchebeurt in de ochtend, net na het sporten of op dagen dat je haar gewoon niet wilt zitten. Bad hair days, do I need to say more? Een ingeblikte douche voor je haar beter bekend als droogshampoo, maar nu met volume, namelijk de Kruidvat Volume droogshampoo!

Kruidvat Volume droogshampoo

Kruidvat Volume droogshampoo

Wist je dat de Kruidvat meerdere droogshampoo’s in het assortiment heeft? Op de volume droogshampoo na bezitten zij ook nog de originele variant hiervan zonder volume boost. De verpakking van de Kruidvat Volume droogshampoo is een tikkeltje aantrekkelijker, turkoois met paarse accenten, de benodigde informatie o.a. dat je goed moet schudden voor gebruik en wat het voor je haar doet.

Kruidvat Volume droogshampoo

De substantie uit de spray flacon is stevig, maar het vernevelt enorm. Zodra ik het gebruik zit vaak ook mijn bureau onder of de plek waar ik sta en laat een vreemde laag achter. Beetje stoffig op een niet plezierige manier en je moet niet inademen. Het slaat enorm op je keel, maar dat zijn de enige twee nadelen. Het ruikt goddelijk, heel schoon, verfrissend met wat bloemig. Dit behoud je ook gedurende dagen erna.

Kruidvat Volume droogshampoo

Kruidvat Volume droogshampoo

Kruidvat Volume droogshampooHoe mijn haar eruit ziet als het wat vettig is + net vers uit de bun.

Kruidvat Volume droogshampooDoorgekamd.

Kruidvat Volume droogshampooMet de Kruidvat Volume droogshampoo.

Kruidvat Volume droogshampoo

Kruidvat Volume droogshampoo

Hoe ga je te werk? Gooi je haar los, kam het door en verdeel het dan in meerdere stukken, zodat je echt tussen de haren komt in plaats van alleen erop. Je wilt het vetvrij maken door alles aan te pakken in plaats van de probleemplekken. Laat het even intrekken, masseer met je vingertoppen het product door je haar en je hoofdhuid kam het nogmaals door en begin aan je hairdo.

Kruidvat Volume droogshampooMijn haar volledig gedaan zonder te touperen.

Het is niet alleen een uitstekende ontvetter, want dankzij de volume die je erdoor krijgt is het ook een ideale basis om op te gaan bouwen. Denk hierbij aan updo’s, maar ook voor het touperen van je haar, het creëert namelijk houvast. Dit kan enkele dagen vasthouden, zeker zo’n twee tot drie dagen en behoudt ook zijn frisheid, opfrissen is in mijn geval dan niet nodig.

Kruidvat Volume droogshampoo

Kruidvat Volume droogshampoo

Vanwege mijn blonde lokken is het haast niet zichtbaar, maar bij de roodharige Naab wel, namelijk de witte waas. Het werkt om het aan te brengen, in te laten trekken en vervolgens door te kammen met een toupeerkam, omdat de haren hier dichter op elkaar zitten. De inhoud van de bus gaat langer mee dan een gemiddelde droogshampoo in mijn collectie!

Kruidvat Volume droogshampoo

Geen idee hoe vaak ik de Kruidvat Volume droogshampoo heb gekocht, maar al een aantal keer op rij! Niet alleen doet het zijn werking goed, blijft lang fris, laat je haar lekker ruiken en de volume is mind-blowing. Een aardige toef en dat zonder touperen! Geen sluik haar, maar haar waar je wat mee kan. Bad hair day? Droogshampoo erin en gaan met die banaan. Daarnaast is het een budget product én nog eens dierproefvrij!

De Kruidvat Volume droogshampoo is verkrijgbaar bij de Kruidvat voor €2,49.

Heb jij de Kruidvat Volume droogshampoo? Of een andere droogshampoo van het merk?


One Comments

  • Irma

    25/05/2017

    Ik heb deze ook al meerdere keren gekocht! Werkt heel fijn, alleen heb ik wel eens de opmerking gekregen dat het leek alsof mijn scheiding grijs was door die witte waas!

    Reply

Geef een reactie