Miss Sporty Fabulous Lash Stretch It Mascara Black

Breng nog meer leven in je make-up looks met de kleurrijke lijn van Miss Sporty, namelijk de Colour Your World collectie waar je opvallende en verrassende combinaties mee kunt maken! Leg een kleur accent aan, maak een statement met een heftige tint en verleng je wimpers op level sky high met de Miss Sporty Fabulous Lash Stretch It Mascara!

Miss Sporty Fabulous Lash Stretch It Mascara

Miss Sporty Fabulous Lash Stretch It Mascara
 

Miss Sporty Fabulous Lash Stretch It Mascara

Bij Miss Sporty blijft het een vrolijke boel want hun assortiment bestaat grotendeels uit producten met hippe kleurtjes net zoals de andere mascara’s van de Fabulous reeks. Opnieuw een slanke huls, een aantrekkelijke paarse tint en zilveren accenten + lettering. Helaas test Miss Sporty in het buitenland op dieren, wat het merk niet dierproefvrij maakt.

Miss Sporty Fabulous Lash Stretch It Mascara

Miss Sporty Fabulous Lash Stretch It Mascara

Miss Sporty Fabulous Lash Stretch It Mascara

De Miss Sporty Fabulous Lash Stretch It Mascara bevat een aardige borstel, lekker stevig met veel haren die dicht op elkaar zitten en royaal product oppakken en afgeven, zodat je vanaf de haarworstels meteen in de verf zit. Volgens het merk is het ook dé tool voor eindeloos lange wimpers en bevat zo’n 8 gram aan zwart goud!

Miss Sporty Fabulous Lash Stretch It Mascara

Miss Sporty Fabulous Lash Stretch It MascaraZonder mascara.

Miss Sporty Fabulous Lash Stretch It Mascara

Miss Sporty Fabulous Lash Stretch It Mascara Met één laagje van de Miss Sporty Fabulous Lash Stretch It Mascara.

Miss Sporty Fabulous Lash Stretch It Mascara

Miss Sporty Fabulous Lash Stretch It Mascara

Tijdens het aanbrengen viel mij meteen op hoe rijk de formule van de Miss Sporty Fabulous Lash Stretch It Mascara is, vrij vol en intens, maar dan ook écht intens zwart! Het product heeft een creamy finish, waardoor het niet gaat afbrokkelen, droogt wel in, smudge niet en blijft gedurende draagtijd prima op zijn plek zitten, maar is niet waterproof.

Miss Sporty Fabulous Lash Stretch It Mascara

Miss Sporty Fabulous Lash Stretch It Mascara

Miss Sporty Fabulous Lash Stretch It Mascara

Dankzij de volle borstel kun je gemakkelijk zigzaggend vanaf de haarwortel je wimpers aanzetten om ze vorstelijk te laten spreken zonder er een nepwimper toe te voegen. Ze gaan de lucht in, verlengen de lashes zoals afgesproken, maar wordt ook uitstekend gesepareerd met een indrukwekkend resultaat.

Miss Sporty Fabulous Lash Stretch It Mascara

Miss Sporty Fabulous Lash Stretch It Mascara

Miss Sporty Fabulous Lash Stretch It Mascara

Het is moeilijk om een mascara te vinden die je de volume geeft die je nodig hebt als je veel nepwimpers draagt, maar de Miss Sporty Fabulous Lash Stretch It Mascara lijkt daar geen moeite mee te hebben. Volle, sprekende wimpers die aanwezig zijn, nachtelijk zwart en dat voor een prikkie!

De Miss Sporty Fabulous Lash Stretch It Mascara is verkrijgbaar bij Drogisterij.net voor €1,99.

Heb jij een mascara van Miss Sporty? Of een andere budget favoriet?


2 Comments

 • femketje

  24/05/2017

  Whuuuut waarom heb ik deze nog niet :o

  Reply
 • Irma

  25/05/2017

  Die lijkt goed te werken!
  Jammer dat het merk nog steeds niet dierproefvrij is ):

  Reply

Geef een reactie