8 Kleurrijke make-up look uit de Meets Cynthia!

Wil je mij even de handdoek naast je aangeven? Het zweet rent namelijk van mijn kop af. Ja, de Nederlandse zomers zijn absolute pareltjes om peentjes te zweten. Hittegolfje daar, sneeuwvlokje hier en opnieuw tropisch warm. Hierdoor krijg ik extra zin in het artikel van vandaag, namelijk mede geïnspireerd door de temperaturen van vandaag, namelijk de 8 kleurrijkste Meets Cynthia’s!

kleurrijke make-up

Houd je vast, want we gaan de tijdmachine in en terug naar 2013! Ik trapte de allereerste Meets Cynthia van 2013 af met een nieuwe make-up look afkomstig uit de Glamour. Toentertijd was ik al verkocht aan felle, intense kleuren die van je beeldscherm afspatten. Paars, teal en een hint van geel! Check de look hier, houd er wel rekening mee, dit is een oudje.

kleurrijke make-up

Om deel te nemen aan een winactie was één van de voorwaarden dat je een facechart voor mij moest maken met een te gekke make-up look! Chanel was daar één van en ontwierp de rode klassieke look met zowel rood op de oogleden als een pin up dame op de lippen. Check hier de vurige Meets Cynthia van 2014!

kleurrijke make-up

Laten we nog even in hetzelfde jaar blijven, want ik voegde namelijk een nieuwe dagelijkse make-up look toe aan mijn collectie. Blauw tinten, turkoois en een hint van paars voor de ultieme zeemeerminnen look. Zomer 2014 Meets Cynthia in een kleurrijke make-up look van aqua tinten! Check hier de Meet!

kleurrijke make-up

Nepwimpers waren ooit een kriem voor mij, inmiddels zitten ze in mijn routine gebakken, maar bij de Kesha Meets Cynthia in 2015 was dat nog niet zo. Wimpers op level drag queen in de nachtelijke uren, felpaars, neon roze en de juiste dosis aan glitters met grote falsies aan de onderkant van mijn ogen. Check hier de gewaagde kleurrijke make-up look!

kleurrijke make-up

De negende maand van het jaar staat bij mij in het teken van Gold in September, namelijk de maand voor het bewust maken van kinderkanker. Dankzij Aaron Rodgers kwam ik hiermee in aanraking i.v.m. zijn charity werk bij het MACC Fund. Annie strijdt al jaren voor haar broertje tegen kinderkanker, het bewust maken van mensen, het inzamelen van geld en nog meer. Check hier het artikel + de informatie over haar foundation en hoe jij kunt doneren!

kleurrijke make-up

Niet alleen Chanel hield van dezelfde kleur op de oogleden, want met mijn kleine verslaving aan Heart of Dixie kwam ik een nieuwe kleurrijke make-up look tegen, namelijk die van Annabeth Nass!  Felroze met een hint van highlighter op de oogleden, een knaller op de lippen en wat op de appels van haar wangen. Check hier haar make-up look + de officiële naam van de actrice uit HoD!

kleurrijke make-up

Je verwacht het niet in de herfst, maar ook daar kan je Koning wat mee! We doken in de fleurige palette van Morphe met een gezonde glow van de koperkleur van INGLOT. Oké, met daarbij wat highlighter in dezelfde kleur, namelijk oranje, oranje en nog eens oranje! Check hier de vrolijke Meets Cynthia van de herfst 2016!

kleurrijke make-up

Deze moet nog vers in je geheugen staan, want mijn oogleden bevatten nog roze restanten, aangezien de oogschaduw altijd zijn sporen achterlaat. Mat. Roze. Neon. Highlighter. Njomza. Een zangeres die het maakte op YouTube, vervolgens verscheen in nummers van anderen en haar album lanceerde met deze make-up look op de cover. Knallen, daar houden we van! Check hier het volledige artikel van de Njomza Meets Cynthia.

Het is en blijft vreemd om te zien wat voor proces ik heb gemaakt door de jaren heen, maar ook hoe bepaalde dingen hetzelfde zijn gebleven. Nog steeds heb ik een grote liefde voor kleuren in mijn make-up looks, maar de variatie is groot, alhoewel de Meets Cynthia’s moeilijk in kleur zijn vast te leggen, aangezien veel celebs het op safe spelen met aardetinten. Dat is zeker niet verkeerd, want de look van London Grammar draag ik inmiddels met regelmaat. Check hier alle Meets Cynthia’s van 2011 tot nu!

Welke kleurrijke make-up look is jouw favoriet?


One Comments

  • Irma

    27/05/2017

    Jaaaaaa, leuk die Meets Cynthia’s uit de oude doos!
    Ik vind die rode nog steeds heel erg gaaf. Je bent nog steeds de enige persoon die ik ooit gezien heb met een rode kleur op de oogleden!

    Reply

Geef een reactie