Last week, I was thankful for.. #156

Thankful 156, dat betekend dat ik al zo’n 156 keer het artikel heb geschreven, dat zijn 156 weken, bij elkaar opgeteld exact 3 jaar! Van hoogtepunten met de zalige kerstmomenten, zieke statistieken, leuke gebeurtenissen, diplomering, #48UURLIVE, mijn eerste horrorfilm, het publiceren van mijn eerste boek, maar ook zo zijn dieptepunten met intens verdriet, problemen met de site, ziekte van Lyme, het verliezen van een volger, de eeuwige strijd met mijn copyright, maar dat houdt deze artikelen zo persoonlijk. Check hier trouwens het archief om een kijkje te nemen in de afgelopen jaren, maar laten we voor nu even een blik terugwerpen naar vorige week!

thankful 156Bij de Harry Potter expositie!

Muziek livestreams op YouTube – tijd spenderen in de natuur – bezoeken van mijn postbus – cola amaretto – mijn jersey van Aaron Rodgers – zoute drop – mijn Jip en Janneke oplader voor onderweg – het nieuwe nummer van Lana Del Rey – Jeffree Star Velour Liquid Lipstick Anna Nicole – ijs – Jensen USA – warme zomeravonden – Lil Peep – cola met ijsblokken – wassen van mijn kwasten – appelsap – bezoeken van de Harry Potter expositie – het vinden van de juiste coating voor mijn schilderijen – El-Tjabo El-Tjabo – frappuccino karamel van de Starbucks – de wedstrijd van Ajax – G-Eazycheese curlz – zonnige dagen – het lakken van mijn schilderijen – spotten van de Leo sterrenstelsel – mijn nieuwe Harry Potter bril – drankjes doen met Naab – opruimen van mijn kledingkasten – bezoeken van de stoffenmarkt – de laatste winnaars van de #48UURLIVE winacties bekend gemaakt – halverwege de offseason van de NFL – Mom’s zelfgemaakte worteltjestaart – de Harry Potter chocoladekikker – Bob’s Burgers – de hilarische foto’s die we bij HP hebben gemaakt in kostuum – BBQ – smekkies in alle smaken – Njomza – vrije zaterdag – mijn haar is lang genoeg om te doneren – 13,900,000 views op mijn video! – fruitsalade – schoonmaken van mijn kamer – homemade popcorn – ID TV – Momapop – productieve zondag. 

Waar was jij afgelopen week dankbaar voor?


One Comments

 • Anita

  29/05/2017

  Ooooh worteltjestaart is zo lekker!!
  Ik zou er ook heel dankbaar voor zijn, bewaar een stukje voor mij of stuur het op!
  Ik zou jou heeeel dankbaar zijn!!

  Reply

Geef een reactie