Max Factor Skin Luminizer Miracle Foundation.

Maak de look af met een bijpassende foundation! De meest iconische producten van Max Factor worden in deze collectie in een nieuw jasje gestoken met vandaag in de spotlight, de Max Factor Skin Luminizer Miracle Foundation! Een foundation met een unieke lichtgewicht formule die van vast naar vloeibaar gaat bij aanraking met de huid voor de perfecte basis met een vlekkeloos, gladde teint voor de ultieme finish!

Max Factor Skin Luminizer Miracle Foundation

Max Factor Skin Luminizer Miracle Foundation

Max Factor Skin Luminizer Miracle Foundation

Van de Max Factor Miracle Match Foundation naar de Max Factor Skin Luminizer Miracle Foundation die komt in maar liefst vijf nieuwe tinten, namelijk licht, gemiddeld en donker. Verpakkingen die mij doen denken aan artdeco met de gouden doppen + accenten, maar extravagant met het zicht op het product zelf wat erin is gemengd in de transparante, plastic pompflacon. Max Factor test hun producten niet meer in Europa op dieren i.v.m. de wetgeving, maar wel in China, wat het merk niet dierproefvrij maakt.

Max Factor Skin Luminizer Miracle Foundation

Een verfrissende foundation verreikt met het VitaNiacin complex, bevat vitamine B & E, elastomeren en glycerine, waardoor het uitstekend op zijn plek blijft zitten. Speciaal ontwikkeld voor vrouwen die opzoek zijn een subtiele, frisse uitstraling!

Max Factor Skin Luminizer Miracle FoundationNude 47.

Max Factor Skin Luminizer Miracle Foundation Natural 50.

Max Factor Skin Luminizer Miracle Foundation Golden 75.

Max Factor Skin Luminizer Miracle Foundation Soft Honey 77.

Max Factor Skin Luminizer Miracle FoundationCaramel 85.

De vijf tinten van de Max Factor Skin Luminizer Miracle Foundation van links naar rechts:
Nude 47 = Gemiddelde huidteint met een gele ondertoon
Naturel 50 = Gemiddelde huidteint met een roze ondertoon
Golden 75 = Voor de dames en heren die een tikkeltje gebruinder zijn
Soft Honey 77 = Voor de getinte huid
Caramel 85 = Voor de donkere huid

Max Factor Skin Luminizer Miracle Foundation

Max Factor Skin Luminizer Miracle Foundation

Hoe is het met de formule? Het is prettig, maar ergens ook zeer verraderlijk, want door de luchtige structuur droogt de foundation sneller in, kunnen er vlekken ontstaan als je niet snel genoeg werkt en hierdoor is het moeilijker om aan te brengen. Vandaar dat ik mijn beautyblender redelijk vochtig houd + gebruik maak van een settingspray om de boel moisty te houden, zodat ik in alle rust mijn concealers kan aanbrengen. De ene keer heb je er geen last van, de andere keer is het chaos. Wel is het vol, romig, maar alsnog heel luchtig, waardoor het prettig aanvoelt.

Max Factor Skin Luminizer Miracle FoundationZonder foundation.

Max Factor Skin Luminizer Miracle FoundationMet foundation.

Max Factor Skin Luminizer Miracle FoundationLinks voor jou met foundation en rechts zonder.

Max Factor Skin Luminizer Miracle Foundation Alleen de Max Factor Skin Luminizer Miracle Foundation.

Max Factor Skin Luminizer Miracle FoundationDe foundation inclusief concealers en poeder.

Max Factor Skin Luminizer Miracle FoundationFull face.

Zelf maak ik gebruik van Nude 47, dat doe ik namelijk ook bij de Miracle Match foundation, maar alsnog is de kleur een tikkeltje te donker voor mijn lichte huid. Wel match ik identiek met de gele ondertoon, haha! Daarnaast zit ik van top tot teen in de foundation, waardoor het niet echt opvalt, maar stel je voor, je doet het niet, dan zou je het kunnen spotten.

Max Factor Skin Luminizer Miracle Foundation

Max Factor Skin Luminizer Miracle Foundation

Max Factor Skin Luminizer Miracle Foundation

Niet alleen is de geur goddelijk, maar blijft de Max Factor Skin Luminizer Miracle Foundation aardig op zijn plek zitten gedurende dag, gaat niet creasen, maar heeft een mooie glow, dankzij de kleine shimmers die erin zitten verwerkt. Het accentueert geen fijne lijntjes of lachrimpels en ook donsharen worden uitgesloten.

Max Factor Skin Luminizer Miracle Foundation

Max Factor Skin Luminizer Miracle Foundation

Max Factor Skin Luminizer Miracle Foundation

De Max Factor Skin Luminizer Miracle Foundation is wat sheer, maar dat is juist ideaal met de tropische zomerdagen en je wilt een luchtige dekking hebben. Opbouwen is ogelijk als je van een betere coverage houdt en zelfs dan merk je nauwelijks wat van de hoeveelheid foundation, vanwege de lichte formule.

Max Factor Skin Luminizer Miracle Foundation

Ondanks dat je even moet aftasten hoe de foundation moet worden aangebracht met de snelheid enzovoort is het een pareltje voor in de zomer! Luchtig, fris, maar doet ook zijn werk om mijn wallen op de achtergrond te werken en enkele oneffenheden aan te pakken + niet in mijn lijnen gaat zitten!

De Max Factor Skin Luminizer Miracle Foundation is verkrijgbaar bij o.a. TheMakeUpSpot voor €15,99, maar nu afgeprijsd naar €10,25!

Heb jij de Max Factor Skin Luminizer Miracle Foundation? En welke Max Factor foundation is jouw favoriet?


5 Comments

 • Lidia

  02/06/2017

  De laatste foto van jou is zooo mooi het is echt een soort art!
  Prachtig!!!

  Reply
 • Sonja

  02/06/2017

  Het is belangrijk als het luchtig aanvoelt.
  Ik vind het flesje er ook echt mooi uit zien.
  Dankjewel.

  Reply
 • Britt

  02/06/2017

  Ik heb hem al een tijdje op het oog, maar hij klinkt wel heel goed, zeker voor aankomend seizoen lijkt hij mij perfect!

  Reply
 • Janine

  02/06/2017

  Waauw, ten eerste complimenten over je foto’s! En ook over je make-up skills. De foundation ziet er goed uit, ik vind het ook leuk dat er een patroon in te vinden is. Zie je niet zo vaak.

  Reply
 • Irma

  03/06/2017

  Ziet er goed uit!

  Reply

Geef een reactie