Ariana Grande Meets Cynthia ’17!

Bijna twee jaar geleden kwam ik de dame herself al tegen in de wandelgangen van een concertgebouw, want met zo’n tientallen optredens op haar naam en de teller die blijft doortikken spot je de Amerikaanse zangeres met regelmaat. Ze wordt voornamelijk gezien in neutrale kleuren met de bekende stoute oortjes, een gloednieuwe 2.0 versie, namelijk Ariana Grande Meets Cynthia!

ariana grande make-up

Tijdens de livestream van afgelopen donderdag vroeg ik aan jullie welke celeb jullie graag wilden voorbij zien komen in de zaterdagse Meets Cynthia, waarop Ariana Grande werd benoemd. Het was een make-up look die ik toentertijd helemaal het einde vond door de eenvoud, maar mijn make-up skills waren nog niet je van het, waardoor de Ariana Grande make-up inspired look een tweede kans krijgt!

ariana grande make-up

ariana grande make-up

ariana grande make-up

Lekker primen en moisturizen met de NYX Honey Dew Me Up Serum + Primer, daaroverheen knal ik meteen de luchtige foundation van Max Factor, de Skin Luminizer Miracle en conceal + highlighter met de L.A. Girl HD PRO Conceal in Light Ivory, Classic Ivory en Porcelain. Royaal bakken en caken met de talkpoeder van de Kruidvat om vervolgens een subtiele contouring erop te zetten met de NYX Love Contours All Palette.

ariana grande make-up

De laatste tijd begin ik met mijn gehele foundation, maar maak de rest ook compleet door een donkerbruin tintje op de appels van mijn wangen aan te brengen met een hint van bordeaux uit de NYX Sweet Cheeks Blush Palette. Highlighter? Baby, you know what it is.. Sleek Solstice Highlighting Palette!

ariana grande make-up

ariana grande make-up

ariana grande make-up

Geen Too Faced Shadow Insurance meer voor mij, deze is op en met op bedoel ik tot op de bodem leeg geschraapt, maar heb het product tot nu toe nog niet terug kunnen vinden in de online schappen. Weet jij nog een shop waar je de ereprimer kan krijgen? Let me know! Ondertussen ga ik verder met de NYX Proof It Waterproof Eyeshadow Primer, vorm mijn gezichtsuitdrukking met de INGLOT Eyeshadow in 342 die ik corrigeer met de NYX Mineral Stick Foundation in Light.

ariana grande make-up

Een matte highlighter uit de W7 Beat it Palette genaamd Big A onder de wenkbrauwen en gedeeltelijk in de crease, zodat het NYX Jumbo Pencil Milk de kleur op het ooglid kan versterken die ook uit dezelfde palette komt, namelijk Moon Shadow. Een warme taupetint, beetje onder de ogen met opnieuw wat van Milk en wat donkers uit de NYX 10 Color Shadow Palette genaamd Stormy Skies. Hieruit haalde ik de prachtige hazelnootachtige kleur met een vleugje grijs.

ariana grande make-up

ariana grande make-up

Moet ik mij schamen als ik zeg dat ik na al die jaar nog steeds geen bruine eyeliner in mijn stash heb? Vandaar dat ik met het oogpotlood van NYX, de – houd je vast – Slide On, Glide On Stay On & Definitely a Turn On Waterproof Extreme Shine Eye Liner in Brown Perfection. Als dat geen lange naam is, weet ik het ook niet meer, maar works like a damn charm om vervolgens de liner te sealen met de donkerbruin uit de W7 Palette genaamd Late Again.

ariana grande make-up

Nepwimpers zo lang als het rughaar van een man op het strand, want de lashes van de Primark in de naam Sultry zijn mijn favoriet. Eigenlijk altijd geweest. Met de DUO Lash Glue in Dark-Tone lijm ik ze vast en duw ik ze wat omhoog voor het zwoele, sensuele lash effect. Natuurlijk zigzagde ik van te voren met de Artdeco Color & Care Mascara een goede zwarte laag erdoorheen +  het NYX Wonder Pencil Light op de waterlijn.

ariana grande make-up

ariana grande make-up

Hallo In the Flesh van Wet N Wild, wat heb ik jou gemist! Dit was mijn to go lipstick, maar verdween tijdelijk uit het zicht door het pareltje van Jeffree Star, maar kijk wat een plaatje. Uniek tintje met een glansje, maar die deed ik voor de zon laten verdwenen met wat talkpoeder, zodat het een matte make-up look bleek. Het is een snelle make-up look als je het een aantal keer hebt aangebracht, dan leer je de fijne kneepjes kennen, je ziet er verzorgd uit, geen wallen te bekennen en nog eens een Ariana Grande make-up inspired look!

Wat vind jij van de make-up looks van Ariana Grande?


7 Comments

 • Jeroen

  03/06/2017

  Poep! Ik heb de livestream gemist!!!!
  Jammer..

  Reply
 • Lidia

  03/06/2017

  Echt een Ariana Grande Lookalike vooral haar ogen heel goed gedaan.
  En nepwimpers zo lang als het rug haar van een man op het strand!
  Moest zo hard lachen!!

  Reply
 • Farah

  03/06/2017

  Prachtige look! Staat je super

  Reply
 • linda

  03/06/2017

  Cynt hij is weer geweldig mooi
  Goed gedaan

  Reply
 • Daphne Lippmann

  03/06/2017

  Ook dit staat je echt heel mooi, well done!

  Reply
 • Irma

  03/06/2017

  You stunning laaaady!
  Dit schreeuwt inderdaad Ariana! You nailed it!

  Reply
 • Laura

  03/06/2017

  Ik vind dit echt echt een hele mooie classy look!

  Reply

Geef een reactie