VIDEO: SFX make-up verwijder compilatie!

Urenlang spendeer je in de make-up om de fijne details erop te zetten, de kleine schaduwen die nodig zijn om de look compleet te maken, maar je verwijdert de special effects make-up looks binnen enkele minuten. Ja, het is zonde, maar ik kan niet altijd als Spiderman door het leven gaan of met een trypofobie hand rondlopen. Daarnaast is het eraf halen van de make-up zalig en ik was niet de enige die er zo over dacht, check mijn SFX make-up verwijder compilatie speciaal voor jou!

make-up verwijder compilatie

Het is al part two, want in oktober 2016 verscheen namelijk een eerder deel met smerige make-up looks die ik van mijn huid schraapte met een spatel. Opnieuw gaten in de huid, sneeën in mijn voorhoofd en zoutzuur wonden op het gezicht die er weer af moesten. Kan je niet tegen bloed? Gore? Dan raad ik je af om de video’s te bekijken.

Klik hier als je de compilatie video niet kunt bekijken.

Een goddelijk gevoel, vooral als je de make-up lagen een langere periode erop hebt zitten, maar ook hier gaat veel tijd in zitten. De ene keer trek je alles zonder schade van de huid af en de andere keer, voornamelijk met bald caps ben je een aardige tijd bezig met voorzichtig de lijm los te weken om de opperlaag te beschermen. Grotendeels maak ik gebruik van kokosolie, omdat dit verzorgend is + vele producten kan oplossen, aangezien deze op oliebasis zijn.

Hoe verwijder jij jouw make-up?


Geef een reactie