Last week, I was thankful for.. #157

Jongens, wat was het warm! We hebben hier en daar tropische dagen te pakken, waardoor het een sauna is in mijn kamer, zowel door het filmen als mijn studiolampen, het editen of zou het liggen aan de intense livestream van zo’n drie en een half uur afgelopen donderdag? Gedragen als draken, maar het was gezellig! Het was een zalige week met goddelijke foodies, leuke activiteiten en het kijken van vele docu’s. O ja, ik knipte mijn haar 30 centimeter korter! Good day thankful 157!

thankful 157

Kinder Chocolate – schrijven – homemade tonijnsalade – ID TV – hebben van schone kwasten – Jensen USA – ASMR livestreams van MinxLaura123 G-Eazy – rode kool – een moeder als kapper – mijn hippe bloemetjes achtergond – Beste Kijkers – in de make-up – vooruitwerken – schilderen – ASMR – Jelly Beans – het kijken van documentaires – Morphe Brushes 35B Palette – spotten van de halve maan – het organiseren van mijn achtergronden – Goed Volk – Pinterest – Mumpup – amaretto cola – Mom’s homemade worteltjestaart – muziek livestreams op YouTube – drankje doen met Naab – Jeffree Star Velour Liquid Lipstick Anna Nicole – Utopia – Wet N Wild lipsticks – live in de extreme art make-up – begonnen met editen aan de GRWU met Naab – het kortknippen van mijn haar(=ik ga het doneren!) – gourmetten – Modern Family – de leuke reacties op mijn hairdo – ijs – opruimen van mijn kamer – het starten met de zomerse series, de giftige planten series op YouTube! – de Lush zeep die ik van Naab heb gehad – watermeloen – krullen van mijn korte coupe – Red Hot Chili Peppers – zalige zondag.

Waar was jij afgelopen week dankbaar voor? En hoe was jouw Pinksterweekend?


2 Comments

 • Jeroen

  06/06/2017

  Kijk haar nou een lekker kort koppie hebben!
  ik hoorde dat je je haar had gedoneerd , mad props voor jou ( je kon het natuurlijk ook aan mij doneren!)
  En ik denk dat er heel wat kindjes jou dankbaar zijn.
  Heel trots op jou!!

  Reply
 • Irma

  08/06/2017

  The hair looks good girl!
  Ik heb het deze week ook laten knippen, maar het was niet lang genoeg om te doneren helaas!

  Reply

Geef een reactie