KIKO MILANO High Pigment Wet and Dry Eyeshadow in Pearly Golden Beige en Pearly Aquamarine.

Het waren mijn allereerste pareltjes die ik mee naar huis nam nadat ik een flinke schade had aangericht in onze hoofdstad waar sinds een aantal jaar de KIKO MILANO store zich heeft gevestigd, namelijk in hartje Kalverstraat. Geen zorgen, ze hebben nog meerdere vestigingen in Nederland en België met o.a. de KIKO MILANO High Pigment Wet and Dry Eyeshadow!

KIKO MILANO High Pigment Wet and Dry Eyeshadow

KIKO MILANO High Pigment Wet and Dry Eyeshadow

KIKO MILANO High Pigment Wet and Dry Eyeshadow

KIKO MILANO High Pigment Wet and Dry Eyeshadow

Luxe verpakkingen met een moderne touch, zowel het matte kartonnetje waar ze in komen als de ware verpakkingen in het hoogglans zwart met een transparante deksel, zodat je de oogschaduw kunt bewonderen. Aan de onderkant zie je de naam van het merk verschijnen en in de oogschaduws zit het logo van KIKO MILANO gedrukt. Wist je dat KIKO MILANO dierproefvrij is?

KIKO MILANO High Pigment Wet and Dry Eyeshadow

KIKO MILANO High Pigment Wet and Dry Eyeshadow

KIKO MILANO High Pigment Wet and Dry Eyeshadow

Zodra je op de website een kijkje neemt krijgen de oogschaduws ineens namen, maak kennis met de Pearly Golden Beige 33. Een warme golden glow die welkom is in de zomer, waardoor je nog meer gaat stralen, ondanks dat het plaatje vrij koel lijkt in de verpakking. Een royaal shimmertje met een peachy ondertoon.

KIKO MILANO High Pigment Wet and Dry Eyeshadow

KIKO MILANO High Pigment Wet and Dry Eyeshadow

Het gaat om oogschaduws die je nat kunt aanbrengen, maar ik doe dat echt zelden, vooral omdat de pigmentatie bij de KIKO MILANO High Pigment Wet and Dry Eyeshadow dik in orde is. Het zou een optie kunnen zijn als ze niet voldoende dekking geven, maar dat is niet het geval. De ene keer pakt nummer 33 de spotlight op mijn jukbeenderen, anders verschijnt de kleur in de ooghoeken of op het wenkbrauwbot, kortom, lekker multifunctioneel.

KIKO MILANO High Pigment Wet and Dry Eyeshadow

KIKO MILANO High Pigment Wet and Dry Eyeshadow

KIKO MILANO High Pigment Wet and Dry Eyeshadow

Wie mij al een geruime tijd volgt weet dat ik een lichte obsessie heb met de INGLOT oogschaduw in het turkoois. Het is een ultieme favoriet die ik met regelmaat gebruik en waarvan ik er al twee heb. Alsof mijn gebeden zijn verhoord, want sinds mei 2017 zit INGLOT weer in Amsterdam – volgens mij een aantal deuren verder dan KIKO! – maar toentertijd niet. Vandaar dat ik opzoek ging naar de turkooizen look-a-like! Hallo Pearly Aquamarine 74!

KIKO MILANO High Pigment Wet and Dry Eyeshadow

KIKO MILANO High Pigment Wet and Dry Eyeshadow

Opnieuw hoog gepigmenteerd met veel intensiviteit, kan nat worden aangebracht, maar is ook bij dit pareltje niet nodig. Het is een zeemeerminnen turkoois met een goede dosis aan unicorn glitters, waardoor er een gouden glans over de oogschaduw valt tijdens het swatchen. Ondanks de warme glow is en blijft het een koele tint, vanwege de hoofdkleur turkoois.

KIKO MILANO High Pigment Wet and Dry Eyeshadow

KIKO MILANO High Pigment Wet and Dry Eyeshadow

KIKO MILANO High Pigment Wet and Dry Eyeshadow

Ik ben een badass, want het blijft niet alleen bij de oogleden, binnenste ooghoeken of op het wenkbrauwbot, maar ook Pearly Aquamarine gaat met volle trots als highlighter voor op het gezicht. Het is ook mooi om deze te combineren met een witte highlighter en een vleugje van de turkoois om het wat zomers te maken!

KIKO MILANO High Pigment Wet and Dry EyeshadowDe KIKO MILANO High Pigment Wet and Dry Eyeshadow 33 in de ooghoeken.

KIKO MILANO High Pigment Wet and Dry EyeshadowDe KIKO MILANO High Pigment Wet and Dry Eyeshadow 74 als highlighter.

Tot nu toe ben ik zeer tevreden over de producten van KIKO MILANO, aangezien ik ook verschillende water eyeshadows heb en alle hun producten blijven rouleren in mijn make-up looks. Het is een gorgeous budgetmerk wat niet op dieren test en kwaliteit levert + makkelijk verkrijgbaar, aangezien zij ook een webshop hebben!

KIKO MILANO High Pigment Wet and Dry EyeshadowDe KIKO MILANO High Pigment Wet and Dry Eyeshadow 33 als highlighter + in de ooghoeken.

KIKO MILANO High Pigment Wet and Dry EyeshadowDe KIKO MILANO High Pigment Wet and Dry Eyeshadow 33 als highlighter.

De KIKO MILANO High Pigment Wet and Dry Eyeshadow in de kleuren Pearly Golden Beige 33 en Pearly Aquamarine 74 is verkrijgbaar in de KIKO MILANO winkel in Amsterdam, maar ook gewoon in hun webshop voor €5,95!

Heb jij high pigment wet and dry eyeshadows in jouw collectie? En welke wil je nog graag hebben?


4 Comments

 • Lidia

  07/06/2017

  Ik vind de paletten zo makkelijk en mooi staan.
  Kiko is echt een top merk!

  Reply
 • Manon

  07/06/2017

  Wat een mooie glans hebben die twee kleuren

  Reply
 • Britt

  07/06/2017

  Ik vind die rosé highlightkleur zo mooi!!

  Reply
 • Irma

  08/06/2017

  Mooooi! So shiny!

  Reply

Geef een reactie