Gillette Venus Snap met Embrace Scheermes

In de zomer wil ik benen zo glad als de kop van een pasgeboren baby of in mijn geval zo kaal op mijn hoofd toen ik een 4-jarige peuter was, want toen pas begonnen de eerste sprieten op mijn kop te ontpoppen. Ja, ik was zo’n kleine kale knikker, maar mijn benen hé? Die moeten net zo glad zijn en laten we daar nou de Gillette Venus Snap met Embrace scheermes hebben!

Gillette Venus Snap met Embrace Scheermes

Gillette Venus Snap met Embrace Scheermes

Gillette Venus Snap met Embrace Scheermes

Een handig blauw bakje waar je het scheermes in kunt klikken, zodat je het item hierin kunt bewaren of meenemen voor onderweg. Ga je ergens overnachten? Gooi het in je tas, het is beschermd en gaat niet open, zodat je makkelijk kunt scheren op de spot. Ook zitten er gaatjes in het meeneem bakje, waardoor je het eenvoudig kunt schoonspoelen en hygiënisch kan onderhouden.

Gillette Venus Snap met Embrace Scheermes

Gillette Venus Snap met Embrace Scheermes

Het gaat om een scheermes met vijf scheerbladeren en een vochtstrip die je moet activeren met water, waardoor je tijdens het scheren beter over de huid glijdt. Het lijkt op een soort van verzorgende lotion die ervoor zorgt dat het nog gladder is, minder irritaties – kan ook komen door de scherpe blades – en in mijn ervaring plezieriger is in gebruik.

Gillette Venus Snap met Embrace Scheermes

Gillette Venus Snap met Embrace Scheermes

Gillette Venus Snap met Embrace Scheermes

Tijdens het scheren heb je een aantal obstakels, zoals je enkels of je knieën, maar met de Gillette Venus Snap met Embrace scheermes buig je langs alle rondingen van het lichaam, ook in je oksels en bikinilijn. Het product is navulbaar met enkel een Venus mesje. Het is geen product wat op dieren wordt getest, maar Gillette zelf test namelijk wel op dieren, wat het merk niet dierproefvrij maakt.

Gillette Venus Snap met Embrace Scheermes

Gillette Venus Snap met Embrace Scheermes

De scheerbladeren zijn vlijmscherp en blijven ook een aantal maanden goed in vorm, na verloop van tijd zal de door water geactiveerde vochtstrip verminderen van kwaliteit, waardoor het scheren moeizamer verloopt en dan is het tijd voor een nieuwe. Dit is één van mijn langste scheermessen die ik ooit in bezit heb gehad! Dankzij de scherpte had ik ook minder tot geen last van irritaties of scheerfoutjes.

Gillette Venus Snap met Embrace Scheermes

Makkelijke wegwerp scheermesjes die je gewoon bij de Action kunt halen en eigenlijk elke scheerbeurt kunt weggooien, omdat ze zo goedkoop zijn. Misschien iets te goedkoop, want de messen zitten soms raar in de steel, waardoor ze hele happen uit je scheenbeen kunnen halen. Been there, done that. Door dit scheermes leerde ik pas écht een goed mes waarderen, had ik minder last van vervelende irritaties, ingegroeide haren, maar juist soft, baby legs!

De Gillette Venus Snap met Embrace scheermes is verkrijgbaar bij Drogistplein voor €14,99 maar is nu afgeprijsd naar €9,99, maar ook bij Bol.com voor €13,50.

Welk scheermes is jouw favoriet?


3 Comments

 • Anita

  08/06/2017

  Zo makkelijk met dat bewaar bakje erbij.
  En ik wil zeker benen zo glad als de kop van een pasgeboren baby!
  Zo gelachen!
  Alleen wat doe je als de baby zoveel haar heeft? SCHEREN!!!!!

  Reply
 • Sonja

  08/06/2017

  Bedankt, ik heb ook altijd last van irritaties dus …. ga deze een keer proberen.
  Ga zo door Cynthia wij leren weer van jou.

  Reply
 • Rachel

  08/06/2017

  Ziet er goed, fijne review heb je geschreven!

  Reply

Geef een reactie