Help The Body Shop met de internationale ban op dierproeven!

Als je in de winkel staat en je swatcht de gorgeous oogschaduw die voor je ligt en uiteindelijk zal eindigen in je mandje denk je er niet bij na of het op dieren is getest. Vrij logisch, want wie zou er nog steeds in 2017 op dieren testen? Meer merken dan je denkt, aangezien er zo’n 500,000 dieren per jaar slachtoffer zijn door cosmetische dierproeven. Gelukkig staat The Body Shop op met een wereldwijde ban op dierproeven!

The Body Shop

Het was een pak van mijn hart toen het bericht op mijn IG dashboard verscheen, namelijk een beauty merk wat zich hard maakt tegen dierproeven. In de EU is het al geregeld, wij mogen onze producten niet meer testen op dieren sinds 2013. Helaas geldt dit niet voor andere landen o.a. China waar zij een regel hebben dat jij je cosmetica als merk zijnde op dieren moet laten testen om het in hun land te mogen verkopen. Het is in de EU dierproefvrij, maar als het merk in China verkoopt is het merk niet dierproefvrij, aangezien zij zich nog steeds schuldig maken aan dierproeven.

The Body Shop

The Body Shop komt nu met een wereldwijde ban op dierproeven, maar daarvoor hebben zij jouw hulp nodig en teken de petitie! Help samen met TBS om dierproeven tegen te gaan, het leed te verkleinen en misschien wel voorgoed te kunnen verbannen, zodat wij onze cosmetica niet meer op dieren kunnen testen, waardoor alles dierproefvrij wordt!

Vergeet natuurlijk niet om je broeders, moeders, familieleden, vrienden en meer bewust ervan te maken om ook de petitie te tekenen! Sharing is caring.
#ForeverAgainstAnimalTesting


6 Comments

Geef een reactie