Kylie Jenner Meets Cynthia ’17!

Het rook kwam nog van de schaar van mijn wereldberoemde kapper, Mom, stuitte ik op een andere celeb met een korte hairdo. Na een kleine conversatie gaf ze mij het nummer van haar visagiste, zodat zij opnieuw een comeback kon maken in de Meets Cynthia! Ze maakt deel uit van de Kardashian, lanceerde haar eigen make-up lijn en ging nu ook voor bikini’s, namelijk Kylie Jenner Meets Cynthia!

Kylie Jenner

De Kardashians en de twee gezusters Jenners zitten in mijn top tien van favoriete make-up looks als het aankomt op celebrities. Schitterende neutrale make-up looks, maar hier en daar ook wat gedurfd, iets fels en tot in de puntjes verzorgd. Mijn laatste twee Kylie Jenner inspired make-up looks waren subtiel, niet die van vandaag, want hier gaan we een tikkeltje donkerder op de ogen én lippen!

Kylie Jenner

Kylie Jenner

Kylie Jenner

Het gezicht pakte ik aan met de NYX Honey Dew Me Up Serum + Primer, zodat de L.A. Girl HD PRO Conceal in Classic Ivory eroverheen kon om mijn wallen te blokkeren en bedekte de oranje gloed met de gorgeous Delilah Time Frame Future Resist Foundation. Luchtig mijn hoogtepunten highlighten met de Delilah Fade Away Future Resist Concealer om alleen nog met de L.A. Girl HD PRO Conceal in Porcelain onder mijn ogen de boel op te lichten.

Kylie Jenner

Kylie Jenner

Kylie Jenner

Royaal baken en caken met de talkpoeder van de Kruidvat om daaroverheen de basis te leggen van mijn contouring met de NYX Love Contours All Palette. Kylie Jenner droeg een vrij neutrale blush op de appels van haar wangen en laat NYX in de Sweet Cheeks Blush Palette zo’n gelijke tint hebben! Highlighter mag niet missen, want ook daar staan de dames bekend om, Sleek Soliste Highlighting Palette komt u maar!

Kylie Jenner

Kylie Jenner

Kylie Jenner

Voor de zaterdag voer ik een groot onderzoek uit om een exclusieve make-up look te vinden, aangezien de bekendheden vaak voor veilig gaan met wat bruin tinten. Bij Kylie gaan we toch wat meer de donkere kant op met als eerst de NYX Proof It Waterproof Eyeshadow Primer, de INGLOT Eyeshadow 342 voor de wenkbrauwen en de INGLOT Eyeshadow 355 als highlighter. Kortom, de basis is compleet.

Kylie Jenner

Kylie Jenner

Kylie Jenner

Ik stapte over naar de Zoeva Naturally Yours Palette voor Pure op de oogleden, Soft & Sexy in de arcadeboog, deels wat in de buitenste ooghoeken en om het écht bont te maken haal ik Late Again uit de W7 Beat It Palette voor in de outer v. Oké, we gaan naar de dark side met de gitzwart uit de Zoeva Palette voor de buitenste rand in mijn arcadeboog en natuurlijk onder het oog. Niet teveel, want het moest geen smokey eyes worden, want met Soft & Sexy, de karamelbruin, neutraliseerde ik de onderkant.

Kylie Jenner

Kylie Jenner

De Artdeco Kajal Pencil 18 op de waterlijn, NYX Vinyl Liquid Liner als eyeliner, Miss Sporty Fabulous Lash Stretch It Mascara in het zwart zigzaggend door de wimpers om vervolgens de Primark nepwimpers in Sultry eroverheen aan te brengen met de DUO Lash Glue in Dark-Tone. Een lichtpuntje met First Love uit de Naturally Yours Palette in de ooghoeken + de gelige highlighter uit de Sleek highlighting palette.

Kylie Jenner

Kylie Jenner

Kylie Jenner

We gaan voor een gewaagde combinatie op de lippen met de donkerbruin van NYX, namelijk de Soft Matte Lip Cream in Berlin voor de outlining en aan de binnenkant depte ik wat van de NYX Soft Matte Lip Cream Stockholm, zodat de lipstick van hetzelfde merk in de kleur Orange Soda in het midden kon plaatsnemen. Wat heen en weer blenden met vingers, lippen over elkaar, meer vervagen met een kwast. Tada, lippen die twee maten groter zijn and I am loving it!

Hoe maak jij jouw lippen een slag groter? En wat is jouw favoriete make-up look bij een celeb?


2 Comments

 • Elly

  10/06/2017

  Het staat je zooo leuk je haar kort.
  Nou ja kort, het is nog lang!
  Super dat je het gedoneerd hebt.

  Reply
 • Irma

  10/06/2017

  YOU LOOK SO GOOD.
  En Kylies make-up is ook altijd on fleek!

  Reply

Geef een reactie