VIDEO: Reageren op mijn eerste video!

In de gezellige livestreams waarin we heerlijk kletsen komen de leukste ideeën naar boven, gloednieuwe projecten en uitdagende challenges, waaronder deze. Het was al een keer aangevraagd, maar twijfelde elke keer opnieuw, want mijn eigen video’s terugkijken doe ik niet met plezier. Tenzij het met Naab is of een video die ik nodig heb voor een look, maar de video’s opnieuw bekijken gewoon voor de fun? Nope, nope, nope! Speciaal voor jou ga ik terug naar 2012.

reageren op mijn eerste video

De foto uit het artikel is niet de make-up look die ik in de video maak, want daar had ik helaas geen foto van, maar het is wel een make-up look uit 2011. Een piercing, één oogschaduw op de oogleden en nauwelijks foundation, maar wel een glow waar je U tegen zegt. En dat zonder highlighter, het is een mysterie.

Klik hier als je de video niet kunt bekijken.

Leedvermaak, maar dan in mijn nadeel, dat is de beste omschrijving voor de video. Ergens was het leuk, vooral omdat ik de passie zie, de enthousiasme die ik toen had, omdat ik net begon met bloggen en het begin van mijn make-up looks die veel diversiteit in zich hebben. De nadelen zijn de stress, hoe vaak het wel niet fout ging, het begin, waardoor je moet opstarten, zoals werken met de achtergrondgeluiden, filmen en make-uppen tegelijkertijd, want ook dat is een kunst! Gelukkig zit er meer professionaliteit in, maar ik houd de oude video’s graag voor wat het is, haha!

Welke challenge/tag wil jij nog graag zien?


3 Comments

 • femketje

  11/06/2017

  oooh ja ik herken die video serieus gewoon nog :D vind je wenkbrauwen eigenlijk best pretty daar! :3

  Reply
 • Thomasxx

  11/06/2017

  Awwww YOU CAN’T SPELL CUTE WITHOUT U!!!
  XXXXxxxxXXXX

  Reply
 • Irma

  12/06/2017

  Aaaah, deze foto in het artikel!
  The memories!

  Reply

Geef een reactie