Last week, I was thankful for.. #158

Een goddelijk begin van de week met de vrije maandag, zeldfgemaakte dipsaus op tafel en Prison Break die zich afspeelt op de televisie, pure nostalgie. Met het gezin keken we de allereerste afleveringen, aten we daarna gezellig met de pannetjes en verzoop ik mijzelf in verf voor het maken van nieuwe schilderijen. Daarnaast was ik deze week druk in de weer met editen, filmen, voornamelijk lange video’s en genoot van prachtige natuurverschijnsels. Good day thankful 158!

thankful 158

Een chille maandag – chips met zelfgemaakte dipsaus – Prison Break – gemixte nummers – gourmetten – schilderen – ID TV – borrelen met het gezin – doorhakken van knopen – ASMR – de leuke reacties op de summer series – het leren van gebarentaal – Utopia – me-time – de inzet van The Body Shop tegen dierproeven – Mom’s homemade muffins – nieuwe verf – douchefoam van de Rituals – het filmen van mijn serieuze story time video – remixes – Bob’s Burgers – de livestreams van MinxLaura123 – filmen van de Harry Potter shoplog met Naab – de oranjekleurige maan in de avond – opruimen – schrijven – in de artistieke make-up – Young E. – Pinterest – Mom’s homemade appeltaart met slagroom – 14,000,000 views op mijn video – het krullen van mijn korte manen – Momapop – nagellak van de HEMA – spierwitte sneakers – Perez Hilton die mijn foto’s op Instagram liked – cheese curlz – G-Eazy – nog steeds happy met mijn korte coupe – zelfbruinen – cocktails – genomineerd voor de Treatwell’s Beauty Blog Award 2017 (STEM EFFIES!) – fotograferen van nieuwe producten – Mom’s homemade loempia’s – volle maan – Orange is the New Black – met de sterrenkijker naar de maan peeken – warme, zonnige zondag – begonnen met editen van de allerlaatste #48UURLIVe aftermovie – 6800 followers op Instagram! – trots zijn op de kunst die ik maak. 

Waar was jij afgelopen week dankbaar voor?


2 Comments

 • Irma

  12/06/2017

  Ik heb op je gestemd!
  En ik ben echt ontzettend benieuwd naar de aftermovie van #48UURLIVE!

  Reply
 • Elly

  12/06/2017

  Ook gestemd!
  Ik hoop dat je gaat winnen!

  Reply

Geef een reactie