Pupa Pink Muse Miss Pupa Lipstick + Pupa Pink Muse Miss Pupa Gloss!

De matte lipsticks domineren in mijn make-up collectie, desondanks dat ik verliefd ben op de lipstick met lipgloss combinatie, omdat je hiermee met gemak de Kylie Jenner lip mee kunt faken. Daarvoor is de Pupa Pink Muse Miss Pupa Gloss gemaakt, want dankzij het 3D effect worden ze vergroot, maar kun je de boel opvrolijken met de gorgeous Pupa Pink Muse Miss Pupa Lipstick!

Pupa Pink Muse Miss Pupa Lipstick

Pupa Pink Muse Miss Pupa Lipstick

Het dierproefvrije merk verschijnt gek genoeg niet vaak op mijn blog, maar toentertijd schreef ik over het oogpotlood, ook de nagellak en mascara verschoven voorbij. Als zij dan onder de loep worden genomen voor een review sta ik elke keer weer te kijken door hun mooie verpakkingen! Een klassieke, vintage touch, vooral door de lichtoranje lettering die de zilveren lipstick huls versierd. Zelfs de binnenkant heeft dezelfde accenten inclusief de dop die trouwens een stevige sluiting heeft.

Pupa Pink Muse Miss Pupa Lipstick

Pupa Pink Muse Miss Pupa Lipstick

Pupa Pink Muse Miss Pupa Lipstick

Een schuin afgesneden lipstick in een perzik kleur waar oranje een kleine overhand in neemt, waardoor het een schitterende tint is voor overdag naar het werk, school, maar ook voor in de avond! De geur is goddelijk, namelijk vanille, niet overheersend, maar een zalige aroma.

Pupa Pink Muse Miss Pupa Lipstick

Pupa Pink Muse Miss Pupa Lipstick

Pupa Pink Muse Miss Pupa Lipstick

De Pupa Pink Muse Miss Pupa Lipstick in de kleur 107 Apricot Pink is heel romig van structuur, glijdt als boter over je lippen heen, maar het heeft wel een bepaalde houvast, waardoor je geen glibberlippen hebt. De tint is trouwens een tikkeltje sheer, maar overleeft een drankje, geen maaltijd.

Pupa Pink Muse Miss Pupa Lipstick

Pupa Pink Muse Miss Pupa Lipstick

Pupa Pink Muse Miss Pupa Lipstick

Pupa Pink Muse Miss Pupa Lipstick

Pupa Pink Muse Miss Pupa Lipstick

Ook de lipgloss heeft een schitterende verpakking, want de Pupa Pink Muse Miss Pupa Gloss komt in een transparante huls, zodat je de lichtroze gloss kunt bewonderen. De fijne glitters zijn zichtbaar en het zijn er ontzettend veel! Een stompe, langwerpige applicator waarmee je een aardige hoeveelheid product oppakt om de lippen mee in te smeren.

Pupa Pink Muse Miss Pupa Lipstick

Pupa Pink Muse Miss Pupa Lipstick

De Pupa Pink Muse Miss Pupa Gloss 206 Soft Pink heeft een zoetige geur, om te watertanden! De structuur van de lipgloss is wat compacter dan de gemiddelde gloss, gaat niet glijden op de lippen en plakt niet enorm. De lipgloss vervaagd na een tijdje wel, maar overleeft een drankje met gemak, behalve een hapje. Wel behoud je van glitters op de lippen, de gloss is vrijwel weg.

Pupa Pink Muse Miss Pupa Lipstick

Pupa Pink Muse Miss Pupa Lipstick

Mijn liplijn is niet duidelijk zichtbaar, waardoor lipglosses er altijd minder mooi op lijken, omdat het oogt alsof ik eroverheen ben gegaan, maar de lijn is zo oneven. Je kunt beide producten los dragen of in combinatie met elkaar, want ook verzorgen zowel de lipgloss als lipstick de lippen.

Pupa Pink Muse Miss Pupa Lipstick

Pupa Pink Muse Miss Pupa LipstickHier heb ik de lipstick met de lipgloss gecombineerd!

Het zijn schitterende lip producten, vooral omdat het subtiele tinten zijn die je gorgeous kunt combineren, ideaal zijn voor overdag, maar ook voor het nachtleven. Helaas zijn deze twee tinten op dit moment niet verkrijgbaar in de webshop, maar de Pupa Pink Muse Miss Pupa Lipstick en de Pupa Pink Muse Miss Pupa Gloss komen in meerdere kleuren!

De Pupa Pink Muse Miss Pupa Lipstick en de Pupa Pink Muse Miss Pupa Gloss zijn in de andere tinten verkrijgbaar bij de Makeup-Bestellen.nl!

Heb jij producten van Pupa? En wat is jouw favo item?


3 Comments

 • Sonja

  15/06/2017

  Ik heb net even gekeken en je krijgt ook 1.70 korting bij de Pupa Pink Muse Miss Pupa Gloss.

  Reply
 • Britt

  16/06/2017

  Ik vind het heel mooi!

  Reply

Geef een reactie