HEMA neon nagellak limited edition!

Nagels zijn volgens de HEMA een ideale canvas om flink op te experimenteren met toffe kleuren en gave printjes! Waar veilige nude kleuren het straatbeeld domineerden wordt dit jaar de trend weer feller dan fel. Geen zorgen, want dan zit je deze zomer bij de HEMA goed! Het dierproefvrije merk lanceert namelijk een gloednieuwe limited edition neon nagellak collectie met zo’n zes magnifieke kleuren waarmee jij op elk feestje in de spotlight staat!

HEMA neon nagellak

Van jongs af aan was ik al te vinden bij de schappen van de HEMA, zowel voor Jip en Janneke als bij de beauty afdeling voor nieuwe make-up goodies of een hip kleurtje voor op de nagels. Na al die jaar is het flesje van de nagellak hetzelfde, namelijk vierkant, vrij groot en compact, waardoor het een aantal valpartijen met gemak kan overleven. Een transparante glazen flacon zodat je de kleur kunt bewonderen en een zwarte dop met een vrij rond kwastje eraan.

HEMA neon nagellak

HEMA neon nagellak

We gaan van links naar rechts:
1 = Koninklijke paars
2 = Felgeel
3 = Limoengroen
4 = Spierwit

Ondanks dat men mijn handen gorgeous vindt, zeer vrouwelijk en elegant, zit ik negen van de tien keer in de verf, zijn ze wat ruw en totaal niet tot in de puntjes verzorgd, omdat ik de laatste tijd veel met terpentine en wasbenzine in de weer ben. Guys, ik heb veel moeite gedaan om ze lang te laten groeien, de boel te verzorgen en dat speciaal voor de swatches! Natuurlijk kan ik alles glad shoppen, maar dat zou ik niet zijn. So, bare with me!

HEMA neon nagellak

HEMA neon nagellak

We beginnen bij de nummer één, een volle, vooral zomerse paarstint! Een gorgeous paars moet je in je nagellak collectie hebben, want dit is voor mij één van de basistinten die je niet mag missen. Het kan voor veel gelegenheden, zowel overdag als voor feestelijke evenementen of tot in de late uurtjes in de stad.

HEMA neon nagellak

HEMA neon nagellak

Dit was één van de nagellakken die het snelst dekte, want de paars dekt volledig in twee lagen. Je zou een derde laag kunnen toevoegen, maar dat is niet nodig. Zelf heb ik er wel een topcoat overheen gedaan, vandaar de hoogglans.

HEMA neon nagellak

HEMA neon nagellakEen laagje.

HEMA neon nagellak

HEMA neon nagellakVier lagen.

De nummer twee valt niet te missen, want de felgeel wat mij doet denken aan de paardebloemen of juist de grote zonnebloemen in de zomer is intens! Het valt mij wel op dat de nagellakken vrij dun zijn, dunner dan de gemiddelde lak van de HEMA, waardoor je wel wat laagjes nodig hebt voor een dekkend resultaat. Bij de geel moest ik zo’n drie tot vier lagen aanbrengen voor een redelijke tot volledige dekking.

HEMA neon nagellak

HEMA neon nagellakEen laag.

HEMA neon nagellakTwee lagen.

HEMA neon nagellakDrie lagen.

HEMA neon nagellakVier lagen.

HEMA neon nagellak

Je zou denken dat de felgeel lijkt op de limoengroen, vanwege de foto’s, maar dat is in het echt niet het geval. Het is een schitterende kleur en één van mijn favoriete kleuren in het spectrum, maar ook hier heb je drie tot vier lagen nodig voor de ultieme dekking. Het viel mij ook hier op dat ze vrij mat zijn vanwege de dunne substantie, waardoor de droogtijd extreem snel is!

HEMA neon nagellak

HEMA neon nagellak

HEMA neon nagellakTwee lagen bij beide foto’s.

Dit is de kleur die je in bijna al mijn live make-up streams op YouTube voorbij hebt zien komen, namelijk de spier-, maar dan ook écht spierwitte nagellak! Toentertijd kocht ik mijn allereerste wit bij de HEMA voor de elegante witte nagels, maar nu brengen zij een verbeterde versie uit. Twee lagen dekt voldoende, maar een derde maakt het af, alhoewel het niet nodig is als je haast hebt. Trouwens, de wit droogt ook niet uit, maar is mooi creamy.

HEMA neon nagellak

HEMA neon nagellak

Ze blijven hun kleur behouden de tijd dat je de nagellak van de HEMA draagt, zelfs de wit blijft wit, wordt niet geel, maar ze houden het zo’n drie dagen vol en gaan dan chippen, inclusief base- en topcoat. Trouwens, heb je een felle kleur die niet pakt? Maak dan gebruik van de witte nagellak! Begin met een basecoat, twee lagen kleurlak in het wit en vervolgens de andere kleur nagellak om de boel te intensiveren!

HEMA neon nagellak

Voorheen waren de kwastjes recht toe recht aan, maar nu zijn ze mooi afgerond, waardoor je de ruimte voor de nagelriemen in één beweging kan meepakken met een gekleurd lakje. Het pakt voldoende product op, is zacht en maakt geen extra strepen.

Zelf ben ik dol op dit soort kleuren, bestaat grotendeels van mijn stash uit felle kleuren, want in de zomer moet je stralen! En in de winter, ja, dan wil je gewoon wat vrolijks op de nagels hebben. De HEMA neon nagellakken zijn limited edition, waardoor de voorraad beperkt is, dus sla jouw slag zo snel mogelijk!

De HEMA neon nagellakken in de kleuren geel, groen, oranje, roze, fuchsia en paars zijn verkrijgbaar bij de HEMA, zowel in de winkel als in de webshop voor €3.

Heb jij al een neon lak weten te scoren?


2 Comments

 • Britt

  16/06/2017

  Ik ben altijd fan van felle kleuren, jammer dat ze niet zo bar goed dekken maar met een witte nagellak is dat snel opgelost inderdaad!

  Reply
 • Sonja

  16/06/2017

  De witte nagellak is zo mooi om te zien zo zomers.
  Ik heb snel even gekeken bij de Hema maar als je nu besteld krijg je 15% korting op je bestelling.
  (En ja, ik weet het, ik kijk altijd graag naar de kortingen!!!)
  Dus….

  Reply

Geef een reactie