MØ Meets Cynthia!

Zoekend naar een nieuw nummer voor in mijn laatste vlog van de #48UURLIVE, omdat het smartlappen lied mij iets te ver ging. Van Yellow Claw tot aan the Opposites, Ariana and the Rose, maar ook Jett Rebel, house nummers en meer, totdat ik ineens stuitte op een unieke look in de clip van Major Lazer. Een Deense singer en songwriter die samenwerkte met Iggy Azalea en het gave nummer van Major Lazer, namelijk MØ Meets Cynthia!

MØ make-up

Ergens is het vrij normaal, aangezien men wel wat van mij gewend is, maar het enige wat in de look spreekt is de kleur onder de ogen. De rest is redelijk rustig met een subtiel roze tintje op de lippen. Bun game is hella strong en ook mijn glow game is on fleek!

MØ make-up

MØ make-up

MØ make-up

Ze is flawless, vandaar dat ik als eerst ging primen met de NYX Honey Dew Me Up Serum + Primer, meteen daaroverheen de Benefit Porefessional rondom mijn wangen en de NYX Proof It Waterproof Eyeshadow Primer op de oogleden, omdat mijn wenkbrauwen werden ingevuld met de INGLOT Eyeshadow in 342. De boel corrigeerde ik met de NYX Mineral Foundation Stick in Light voor extra scherpe brows, so you can kill a bitch!

MØ make-up

Ik ben verliefd op mijn nieuwe foundation van Delilah, de Time Frame Future Resist Foundation met daaroverheen de Delilah Fade Away Future Resist Concealer om de wallen weg te werken, maar voor een kleine pop of light bracht ik een dotje van de L.A. Girl HD PRO Conceal in Porcelain aan.

MØ make-up

MØ make-up

Lekker bakken met de talkpoeder van de Kruidvat, luchtig contouren met de NYX Love Contours All Palette en een zachtroze, maar donkere tint op de appels van mijn wangen met de NYX Sweet Cheeks Blush Palette. Waar is het tijd voor? Een highlighter baby! Natuurlijk dipte ik mijn kwast in de Sleek Solstice Highlighting Palette inclusief een vleugje op het wenkbrauwbot.

MØ make-up

MØ make-up

Het is een nieuw favorietje, namelijk Big A uit de W7 Beat It Palette, want de crèmekleurige tint past perfect onder de wenkbrauwen als matte highlighter. Ik trok deze vanaf het wenkbrauw door tot op het ooglid, viste Pure uit de Zoeva Naturally Yours Palette eruit voor wat schaduw rondom de oogleden en stapte weer over naar de W7 Palette voor een hazelnootachtige tint voor het definiëren van mijn crease.

MØ make-up

MØ make-up

MØ make-up

Geen eyeliner aan de bovenkant, maar wel het NYX Slide On Pencil in de gorgeous, maar dan ook gorgeous kleur Azure onder de ogen + op de waterlijn. Flink smudgen en vervagen met de TEEEZ Eyeshadow Take A Dive. Serieus, dit is een gouden duo! Ik wilde geen ronde afloop, juist iets speels, daarom pakte ik de gruwelijke Xtreme Liquid Gel Eyeliner van GOSH erbij in de kleur Turquoise voor een flinterdun lijntje. Wimpers krullen, voorzien van een laagje Artdeco Color & Care Mascara en de schitterende, lange nepwimpers van Andrea in nr. 23.

MØ make-up

MØ make-up

MØ make-up

Oké, bijna klaar met de ogen, want ik dook nog even in de INGLOT Eyeshadow 24, want de ijzige turkooiskleur zou mijn ooghoeken aan de onderkant goed doen! De ColourPop Ultra Matte Lip in 1st Base is een pareltje, lichtroze, beetje met een oude touch, waardoor de lipstick wat donkerder indroogt! Dit is zo’n make-up look waardoor je ineens felle kleuren kunt dragen, zonder dat het in your face is door de minimale dosis. Ik ben verkocht!

Was jij bekend met MØ?


One Comments

 • Thomasxx

  17/06/2017

  YOUR FACE IS YOUR CANVAS,
  ♥♥KEEP ON SHINING, GIRL!!!♥♥
  XXXXxxxxXXXX.

  Reply

Geef een reactie