Last week, I was thankful for.. #159

Het begon al feestelijk op de maandag, want ik kwam erachter dat ik tijdens mijn schildersessie in de nacht per ongeluk een bekertje met zwarte verf had omgestoten. Ja, ik kwam er de volgende dag pas achter. Een goede reden om de boel grondig te reinigen, op te ruimen en uit te mesten, maar ook oude klusjes die bleven liggen werden aangepakt. Hoofdpijn, misselijk, ziek, zwak en misselijk, het lukt mij niet om los te breken van de Lyme-restanten. Vermoeiend. Frustrerend. Het was ook een week vol met activiteiten, livestreams en veel kunstsessies, waardoor de Koning kalmeert. Hello thankful 159!

thankful 159

Het aanstippen van mijn muur (=it is spotless again!) – Utopia – schrijven – het opzetten van mijn kunst portfolio – drankje doen op de dinsdag – oldschool rap – opruimen van mijn kamer – het editen van de #48UURLIVE vlog – zonsondergang bekijken – dingen afstrepen van mijn to do list – lakken van mijn schilderijen – uitmesten van oude zooi – zonnige dagen – Batiste droogshampoo – bijwerken van mijn e-mail – Orange is the New Black – schilderen – het nieuwe album van Josylvio – Kinder Chocolate – schilderen met nieuwe producten – het gave Perspakket van de Primark – avonden met Naab – nieuwe verfspot – Hugo Boss Bottled – het behalen van mijn doel deze week – spotten van vele zonsondergangen – leuke livestream op de vrijdag – Mom’s homemade worteltjestaart – het afronden van de allerlaatste #48UURLIVE vlog G-Eazy – in de extreme art make-up – lakken van mijn nagels – kijken van films – zelfgemaakte tonijnsalade – Josylvio die mijn tweet retweette – zoeken van sterrenstelsels in de heldere nacht – Vaderdag – Mom’s homemade dipsaus met een chipje – live schilderen op Instagram.

Waar was jij afgelopen week dankbaar voor?


One Comments

  • Sonja

    19/06/2017

    Ik ben deze week dankbaar voor: Dat ik geslaagd ben voor mijn diploma!!!!
    Hoera voor mij!!:-))

    Reply

Geef een reactie