W7 Beat It Palette!

De echte daredevils gaan voor de W7 Up In Smoke, maar de dames en heren die van de matte nu=de tints zijn blijven veilig bij de W7 In The Mood Palette. Sinds een aantal jaar ben ik gastblogger bij een Nederlandse webshop met een blog on the side, namelijk de Nagelfabriek! Zij leerde mij het dierproefvrije merk kennen, namelijk W7! We hebben de donkere tinten gedekt, de matte oogschaduws en vandaag de neutrale shimmers in de W7 Beat It Palette!

W7 Beat It Palette

De palette is al meerdere keren verschenen in mijn make-up looks, waaronder de Meets Cynthia’s, maar ook de artistieke looks, waardoor je al een klein beetje kennis ermee kon maken. Van hele lichte tinten tot aan de donkere eyecatchers voor de looks in de late uurtjes. Vanaf vandaag kun je de hele review lezen op de Nagelfabriek, klik hier om naar het artikel te gaan!

Welke W7 palette heb jij?


One Comments

  • Laura

    19/06/2017

    Ik heb ook zo’n palette van W7 met nude kleuren erin, maar weet even niet welke ik nou had. Eén van die naked dupes iig.

    Reply

Geef een reactie