WIST JE DAT.. #5

Van allergische reacties op avocado naar voor het eerst geld winnen in het casino aan de pokertafel waar ik mijn eigen regels deels mocht toepassen, nadat ik de manager daar kon verleiden. Ja, ook moest ik even met mijn kaakchirurg op de vuist, omdat al mijn verstandskiezen in één keer moesten getrokken worden. Alleen hij wilde het niet, maar gappie, wat denk jij? Dat ik het mij kan veroorloven om zo lang uit de running te liggen? All in of all out bro, inmiddels zijn ze alle vier getrokken in één sessie. Wist je dat..

wist je dat

Wist je dat.. ik grote klussen/afspraken/namen heb afgewezen, omdat ik niet commercieel wil worden? Of dat men kan zeggen dat ik via via mijn naam heb gemaakt?

Wist je dat.. ik een aantal maanden roze en paarse dreads had?

Wist je dat.. ik nog nooit met verdoving heb geboord? En bro, ik drink cola alsof het uit de kraan komt, waardoor ik veel gaatjes heb, maar no prikken in my mouth.

wist je dat

Wist je dat.. ik naast vloeiend ABN en Amsterdams – wat slecht, haha! – ook een klein beetje Frans, Duits en wat Italiaanse woorden spreek? Inmiddels kan ik ook wat gebarentaal.

Wist je dat.. ik een aantal weken geleden voor het eerst mijn haar heb gedoneerd?

wist je dat

Wist je dat.. ik vroeger op de badrand ben gevallen met mijn tanden door mijn tong, waardoor ik zonder verdoving moest worden gehecht?

Wist je dat.. ik beter met mannen kan opschieten dan met vrouwen?

Wist je dat.. ik een hoge pijngrens heb?

Wist je datMijn Opa en Oma op hun trouwdag!

Wist je dat.. mijn Opa en Oma al 50+ jaar zijn getrouwd?

Wist je dat.. ik al sinds kindszijnde al extreme hooikoorts heb? Like tot voorhoofdsholteontstekingen, snot aanvallen en tot ziek zijn aan toe.

In de Koninklijke feitjes over mijn gezin kon je al lezen dat mijn ouders 30+ jaar bij elkaar zijn, 35 om exact te zijn, maar ook mijn opa en oma gaan al een royale tijd met elkaar! Er bevindt zich trouwens een kleine litteken op mijn tong, nauwelijks zichtbaar en het heeft mijn spraak verder niet beïnvloedt. Daarnaast steek mijn hooikoorts hier en daar de kop op. De ene keer heb ik snot voor het leven en de andere keer spendeer ik mijn zomer gewoon buiten door!

Heb jij nog een leuk weetje over jezelf? En wat weet men vaak niet van jou?


4 Comments

 • Tamara TS

  23/06/2017

  Leuk om te lezen! Feitjes over mij : Ik schijt in mijn broek voor lieveheersbeestjes, ik vind naar de opera gaan supervet, ik slaap het liefste het grootste dagdeel, ik kan mijn kleine teen laten zwaaien als mijn voet niet meebeweegt en ik kan niet rekenen, behalve als het om percentages korting gaat.

  Reply
 • Elly

  23/06/2017

  Wat een mooie foto van je Opa en Oma en alle verstandkiezen in een keer laten trekken?!!!
  Wauw mij niet gezien!

  Reply
 • femketje

  23/06/2017

  Super leuk om te lezen ♡ ik word altijd veel jonger geschat dan dat ik ben en heb nooit mijn zwemdiploma gehaald :’)

  Reply
 • Irma

  28/06/2017

  Ah wat leuk! Een paar wist ik al, maar ik leer toch elke keer wat nieuws!
  Ik moet binnenkort ook alle 4 mijn verstandskiezen laten trekken ):

  Reply

Geef een reactie