PRIDE Month Meets Cynthia!

Als ik ergens voor sta en jou en anderen wil meegeven is dat je jezelf moet zijn, je eigen ding moet doen en geloven in wat je wilt bereiken ongeacht hoe onbereikbaar het is voor anderen. Je moet jezelf niet laten tegenhouden omdat iemand zegt dat het niet kan of mag. In de livestreams werd er al naar geïnformeerd, namelijk mijn pride look voor de maand juni die uitgeroepen is tot de officiële Pride Month, Meets Cynthia!

pride month makeup

Meerdere keren heb ik al vermeld dat ik een voorstander ben van de Gay Pride(=beter bekend als de Canal Parade), gelijke liefde ongeacht de sekse, afkomst en huidskleur. Liefde is liefde en dat is iets wat je niet kunt veranderen. We leven inmiddels in 2017, maar moeten nog steeds hevig strijden tegen homofobie, geweld tegen homoseksuelen, de discriminatie en ga maar door. Vandaar dat ik mijn LGBT dolls een hart onder de riem steek, want bij mij mag en kan jij gewoon jezelf zijn, ongeacht je voorkeur in de liefde, want ik houd van jullie allemaal!

pride month makeup

pride month makeup

pride month makeup

We gaan all in baby, maar daarvoor moest ik eerst gaan primen met de NYX Honey Dew Me Up Serum + Primer en de NYX Proof It Waterproof Eyeshadow Base, zodat de kleuren perfect op hun plek zouden blijven. Wenkbrauwen wegwerken? Wenkbrauwen behouden? Wenkbrauwen invullen met de NYX Liquid Suede Lip Cream in Sway, zodat de eerste kleur uit de Pride vlag de basis zette. Niet te vergeten om de brows mooi glad en strak te trekken met de NYX Mineral Foundation Stick!

pride month makeup

pride month makeup

pride month makeup

Over basis gesproken met de Delilah Time Frame Future Resist Foundation legde ik de oneffenheden op de achtergrond, ging highlighten met de Delilah Fade Away Future Resist Concealer + wat van de L.A. Girl HD PRO Conceal in Porcelain om het wat op te lichten en ondertussen royaal bakken met de talkpoeder van de Kruidvat. Voor mijn decolleté, schouders en al die meuk mengde ik de NYX Liquid Illuminator Born To Glow Sunbeam met de Max Factor Skin Luminizer Miracle Foundation + een goede baklaag aan talkpoeder.

pride month makeup

Geen fancy contouring, maar een kleurrijke hevige paars uit de Morphe Brushes 35B Palette, maar om het mooi op te bouwen stapte ik van lavendel over naar de neonpaars om vervolgens een diepblauw paars aan het begin van mijn haargrens te zetten voor een betere overgang. Dit deed ik aan de andere kant exact hetzelfde door eerst de rozige rood te smudgen, daaroverheen een rouge/rode tint en vanuit daar vervaagde ik het langzaamaan in neonoranje richting mijn linkeroog.

pride month makeup

pride month makeup

Aan de rechterkant van mijn gezicht ging ik verder met de Ben Nye Lumiere Cream Color in Cosmic Blue als base voor de TEEEZ Oogschaduw Take A Dive om de Ben Nye Lumiere Cream Color Jade in de ooghoeken te deppen en daaroverheen een grasgroen te blenden die afkomstig was uit de 120 Palette. Absolute pareltjes!

pride month makeup

pride month makeup

pride month makeup

Terug naar de andere kant, namelijk links weer, waar we verder gingen met de NYX Liquid Suede Cream Lipstick in fel oranje genaamd Orange County die diende als vloeibare basis voor de oranjekleur uit de Morphe Palette. Hallo Sun Yellow uit de Ben Nye Lumiere Stack voor in de ooghoeken die ik fixeerde met de geel uit de 35B Palette + de Yves Rocher Botanical Color Eyeshadow in Citron Mat.

pride month makeup

pride month makeup

pride month makeup

Eigenlijk haalde ik alle tinten ook terug op het voorhoofd, langs mijn wenkbrauwen, wat naar beneden, puur om het met elkaar te laten verbinden, want dat is namelijk wat de LGBT community ook doet. We hadden alleen wat diepgang nodig en daarom haalde ik de Jeffree Star Velour Liquid Lipstick in Redrum terug in de contouring, zowel om het intenser te maken als de lijnen te verscherpen. Met Sway van NYX deed ik exact hetzelfde, van de brows naar de cheeks en met Orange County creëerde ik een hot mess langs mijn slaap omhoog het voorhoofd op + onder het oog.

pride month makeup

De NYX Vivid Brights Liquid Liner in de gorgeous gele tint Vivid Halo vormde een getekende lijn van boven op mijn voorhoofd tot voorbij mijn innercorner naar beneden, herhaalde dit aan de groene kant met de JS Lipstick in Crocodile Tears, plakte de Andrea Nepwimpers in No. 23 erop met de DUO Lash Glue in Dark-Tone, nadat ik ze had gekruld en voorzien van een laag Artdeco Color & Care Mascara. O ja, NYX Slide On Pencil Azure op de blauwe waterlijn en de Artdeco Kajal Liner in 18 aan de oranje kant.

pride month makeup

Mijn haar verdronk ik in de Snazaroo Waterbase Facepaint in Ocean Blue, nam deels mijn hals mee, oren, een arm, wat lijnen hier en daar voor de pop of art en betrok Weirdo van Jeffree Star in dit proces. Wat maakt een gay pride look af? Inderdaad, een shitload of glitters die ik met gemak uit een bus van de Action over mijn hele persoonlijkheid sprayde.

pride month makeup

pride month makeup

pride month makeup

Op naar de lippen, want deze was ik bijna vergeten, maar dat komt omdat de look een aardig kunstwerk is. Blendend met een felroze oogschaduw uit de Morphe Palette, Prom Night van JS eroverheen, een paarsige highlighter uit de Sleek Solstice Highlighting Palette op de cupidoboog, wat op de schouders, sleutelbeenderen, kin, voorhoofd en het puntje van mijn neus om als laatst de Lancôme Juicy Tubes in Tokyo Apple Shibuya eroverheen te deppen.

pride month makeup

Ik wilde uitpakken, all in gaan en mijn liefde tonen door middel van mijn make-up kunsten. Vandaar dat ik de vlag van mijn jukbeenderen door heb getrokken over mijn voorhoofd terug naar mijn andere jukbeen en de blauwe tint terughaalde in het haar. Het deed mij achteraf denken aan het Vrijheidsbeeld wat Frankrijk toentertijd Amerika schonk. Wees vrij, wees jezelf en houd van de persoon waar je op verliefd wordt ongeacht het geslacht! Love wins!

Heb jij een pride make-up look gemaakt? En ben je nog zoiets van plan?


3 Comments

 • Thomasxx

  24/06/2017

  COMPLETELY TOTALLY PROUD OF YOU, YOU NEALED IT!!!
  LIKE A BOSS!!!
  TOTALLY AWESOME!!

  Reply
 • Britt

  24/06/2017

  Wauw, wat een super-, supertoffe look is het geworden, kunstenaar!

  Reply
 • Yvonne

  28/06/2017

  Prachtig!!!

  Reply

Geef een reactie