VIDEO: In de extreme artistieke make-up!

Het maakt mij intens gelukkig met de hoeveelheid requests voor mijn artistieke make-up looks, zodra ik pontificaal met de verfspetters op mijn gezicht verschijn in een nieuwe video. We weten inmiddels dat ik regelmaat met bloed, make-up en verf smijt, waardoor de kunstzinnige make-up looks een tikkie uit de hand lopen, maar speciaal omdat men het vroeg, een video waarin ik stap voor stap mijn technieken en kleine trucjes laat zien voor de extreme make-up!

extreme artistieke make-up

Klik hier als je de tutorial van de extreme artistieke make-up look niet kunt bekijken.

Natuurlijk is het niet geschikt voor naar een sollicitatie of een avondje uit – tenzij je een daredevil bent – maar het is fantastisch om uit te proberen, voor bepaalde shoots, maar ook modeshows etcetera. Zelf leerde het mij ook om bepaalde lijnen en punten in het gezicht te zien, waardoor je oogschaduws ineens anders kan aanbrengen en in mijn geval wat royaler en mooier, zodat je meer meepakt in plaats van de standaard ronde vorm.

extreme artistieke make-up

FACE:
– NYX Honey Dew Me Up Serum + Primer
– NYX Love Contours All Palette
– NYX Highlight & Contour Pro Palette
– NYX Sweet Cheeks Blush Palette
– Delilah Time Frame Future Resist Foundation
– Delilah Fade Away Future Resist Concealer
– Kruidvat Talkpoeder
– L.A. Girl HD PRO Conceal Classic Ivory
– L.A. Girl HD PRO Conceal Porcelain
– L.A. Girl HD PRO Conceal Highlighter
– Sleek Solstice Highlighting Palette
– Mehron Paradise Makeup AQ Black
– Mehron Paradise Makeup AQ White

extreme artistieke make-up

extreme artistieke make-up

extreme artistieke make-up

EYES:
– Morphe Brushes 35B Palette
– Jeffree Star Velour Liquid Lipstick Redrum
– Jeffree Star Velour Liquid Lipstick Weirdo
– Bellàpierre Oogpotlood zwart
– NYX Vinyl Liquid Liner
– Mehron Paradise Makeup AQ Black
– Miss Sporty Fabulous Lash Stretch It Mascara Black + wimperkrultang
– Witte kleurlenzen van YouKnowIt.com
– Andrea Falsies No. 23 + DUO Lash Glue Dark-Tone

extreme artistieke make-up

extreme artistieke make-up

LIPS:
– Jeffree Star Velour Liquid Lipstick Redrum
– L’Oréal Infallible Mat Lip Say My Name
– Mehron Paradise Makeup AQ White
– Lancôme Juicy Tubes Tokyo Apple Shibuya

Het geeft je ook de gelegenheid om wat nieuws uit te proberen met make-up producten, maar ook de multifunctionele functies en de eindeloze kleurencombinaties. Dit was de eerste keer dat ik mijn lippen vervaagde om alleen mijn cupidoboog aan te zetten met een hevige gloss voor de smudged en edgy look. Ik houd hiervan, ik leef voor kunst, waarom het niet toepassen in mijn looks? Lekker all in, alles laten gaan en een volledige focus op hetgeen waar je mee bezig bent!

Wat vind jij van de extreme artistieke make-up? Wil je trouwens de art looks in een nieuwe categorie zien? Of ze in de FOTD laten staan?


2 Comments

 • Anita

  25/06/2017

  Ik vind de artistieke make-up heel leuk, en eindelijk ook eens wat anders volgens mij ben jij hier uniek in.
  Dus lekker door gaan en daag ons uit met je goede ideeën.

  Reply
 • femketje

  25/06/2017

  awesome to the max :D

  Reply

Geef een reactie