Last week, I was thankful for.. #160

Jeetje, wat was het verdomd warm deze week! Dat was één van de redenen dat ik weinig tot niet achter de computer aan het werk was, wel op de iPad met een zalig bakje fruit of noten, aangezien ik wat gezonder moet gaan eten om mijn vitamines op te krikken. Het gaf mij de gelegenheid om veel met jou te spenderen in de livestreams waar wij samen gingen schilderen, ideeën bespraken en bracht alvast een deel naar buiten, waaronder wat ik maak. Check even mijn bedreiging onder de foto, hahaha! Good day thankful 160!

thankful 160Kijk uit, op deze foto staat copyright en ik haal je neer met mijn claims. Gebruik de foto daarom niet zonder mijn naam.

Live schilderen op Instagram – vers fruit uit de tuin – rotten in de zon – Momapop – ijskoude cola met ijsblokken – zelfbruinen – Keizer ft. Lil Kleine – het schilderij wat ik maakte in de livestream op IG – schrijven – OITNB – mijn nieuwe ideeën voor YouTube – zalige zomerse avonden – Jensen USA – drankjes doen met Naab – schoonmaken van mijn kamer – mijn korte manen – beantwoorden van mijn YouTube comments – oldschool rap – de schilderijen die ik deze week heb gemaakt – homemade tonijnsalade – 7000 followers op Instagram – aardbeien – het opsturen van mijn vlecht voor het doneren van mijn haar – BBQ – make-uploze dagen – het laatste pakketje van de #48UURLIVE ging de deur uit – geroosterde amandelen – mijn voorstel in de livestream die goed in de smaak viel(=meer info volgt!) – zelfstandig overzetten van mijn domein – ASMR – avocado – Hugo Boss Bottled – gezonder eten – de lieve reacties op mijn artikel! – drankje doen op een zondag avond met mijn gappies – gekrulde lokken – Beste Kijkers – live schilderen op YouTube – mijn Koningsquad! <3 – homemade sushi – de schilderijen die ik deze week heb gemaakt – mijn pride month make-up look drankje doen op een zondagavond met mijn gappies.

Waar was jij afgelopen week dankbaar voor?


2 Comments

 • Anita

  27/06/2017

  Ik ben dankbaar dat je blog het weer doet!!
  Ik schrok er gewoon van..

  Reply
 • Irma

  28/06/2017

  Aaah tof dat je weer zo veel aan het schilderen bent!

  Reply

Geef een reactie