FOTD: Zwadderich 2.0!

HAAAA, waar ik was?! Ik was gewoon hier, werkend achter de schermen, maar mijn domein piepte er eventjes tussenuit, omdat deze namelijk werd verhuisd naar een nieuwe hosting. Het duurde even voordat dit succesvol was verlopen, de instellingen goed stonden en iedereen weer terecht kon komen op mijn blog, maar inmiddels draait alles weer zoals van ouds. Het geldt trouwnes ook voor mijn e-mail, deze was ook tijdelijk niet bereikbaar, het kan zijn dat daardoor je mail niet is aangekomen. Stuur deze desnoods dubbel, liever het zekere voor het onzekere! Het waren duistere tijden voor enkele momenten, maar dat gold ook voor de mensen die te maken kreeg met Zwadderich, maar mijn versie is slechter, vooral met mijn Zwadderich inspired make-up look. She back, she bad.

zwadderich inspired make-up

zwadderich inspired make-up

zwadderich inspired make-up

FACE:
NYX Honey Dew Me Up Serum + Primer
NYX Mineral Foundation Stick Light
NYX Love Contours All Palette
NYX Highlight & Contour Pro Palette
Delilah Time Frame Future Resist Foundation

zwadderich inspired make-up

zwadderich inspired make-up

zwadderich inspired make-up
Delilah Fade Away Future Resist Concealer
Kruidvat talkpoeder
L.A. Girl HD PRO Conceal Classic Ivory
L.A. Girl HD PRO Conceal Porcelain
ColourPop Super Shock Cheek Perilune

zwadderich inspired make-up

zwadderich inspired make-up

zwadderich inspired make-up

EYES:
NYX Proof It Waterproof Eyeshadow Primer
INGLOT Eyeshadow 342 (=brows!)
INGLOT Eyeshadow 355
Urban Decay Full Spectrum Palette

zwadderich inspired make-up

zwadderich inspired make-up

zwadderich inspired make-up
Urban Decay Nocturnal Shadow Box
Jeffree Star Velour Liquid Lipstick Crocodile Tears
NYX Vinyl Liquid Liner Black
NYX White Liquid Liner
NYX #LOTD Lip of the Day Liquid Lip Liner Enchanted

zwadderich inspired make-up

zwadderich inspired make-up

zwadderich inspired make-up
NYX Jumbo Pencil Milk
NYX Pigments Twinkle, Twinkle
Miss Sporty Fabulous Stretch It Mascara + wimperkrultang
Andrea Nepwimpers No. 23 + DUO Lash Glue Dark-Tone

zwadderich inspired make-up

zwadderich inspired make-up

zwadderich inspired make-up

LIPS:
Jeffree Star Velour Liquid Lipstick Posh Spice

zwadderich inspired make-up

zwadderich inspired make-up

Een tijdje terug ben ik met Naab opstap geweest, want we gingen namelijk naar Utrecht waar op dit moment de Harry Potter expositie plaatsvindt! Naab schreeuwt Griffoendor en dan kom ik, dus dan weet je het al, je favoriete – kijk daar ga ik al – Koning past daarom het beste bij Zwadderich. Vanmiddag om 16:00 uur komt er een goddelijke shoplog van de HP expo op mijn YouTube kanaal waarin ik samen met Naab onze goodies laat zien die wij daar hebben gekocht en daarvoor kwam ik in style, namelijk een Zwadderich inspired make-up look!

In welk team van Harry Potter zit jij? En ben je al naar de expo geweest?


10 Comments

 • Yvonne

  28/06/2017

  Prachtige look, super!!
  Toffe meid.

  Reply
 • Irma

  28/06/2017

  I looooove!
  Ben ook heel benieuwd naar wat je gekocht hebt!

  Reply
  • CynthiaKoning

   28/06/2017

   YAAAAS, thank you hun! Het valt op zich wel mee, want het was duur joh.. oh. :’)

   Reply
 • Mariekke

  28/06/2017

  Ik sta vooraan vanmiddag ben heel nieuwsgierig, en de look is zooo Zwadderich!!
  Heel goed gedaan.

  Reply
  • CynthiaKoning

   28/06/2017

   Dankjewel, dankjewel! Ja hé?! Ik vond het ook iets van Zwadderich weggeven, vooral omdat het een beetje duister en mysterieus is met rare fratsen. YAAAS girl, leuk om te horen! ♡

   Reply
 • femketje

  28/06/2017

  Super gaaf gemaakt! ♡

  Reply
 • Jessica J.

  28/06/2017

  Geweldige look! Wij zijn vorig jaar in Brussel naar de expo geweest. Onvergetelijk! ♥ Zelfs m’n vriend, die niet echt iets met HP heeft, was onder de indruk. Ik vond die gift shop wel ongelooflijk duur! Ik heb dan ook niets gekocht. Ben benieuwd naar je shoplog!

  Reply
  • CynthiaKoning

   28/06/2017

   Dankjewel dame! WAT?! Was er ook een expo van HP in Brussel?! Gelukkig is ie daarna naar NL gekomen, want ik zag mij namelijk ook al naar België gaan met mijn zus, she’s an HP addict, haha! Klopt, ik had hetzelfde, ben ook geen Harry Potter fan, heb niet de boeken gelezen en sommige films gezien en vond het een toffe ervaring op zich! Klopt, die shit was hella expensive, heb daarom ook de sjaal laten liggen, want die wil ik nog steeds hebben! :’)

   Reply

Geef een reactie