GUHL Pluiscontrole & Veerkracht shampoo + conditioner, masker en daily treatment!

Wist je dat zo’n 55% van de vrouwen last hebben van pluizig haar? Broos haar, doffe lokken, pluizige manen en springerige sprieten, no thanks! Onhandelbare lokken die worden omgetoverd in zijdezacht haar vol levendigheid, is het mogelijk? Volgens GUHL wel met de GUHL Pluiscontrole & Veerkracht collectie die al een enige tijd op de markt is!

GUHL Pluiscontrole

Het zijn veel vragen die ik krijg, namelijk wat je kunt doen tegen pluizig haar! Zelf ben ik een deelneemster aan de springerige, droge sprieten met een mooi vogelnetje, dankzij de pluizige dossen, maar door de luxe combinatie van Awapuhi, olie en keratine krijg je weer controle over je verwilderde bos haar! Het is trouwens wel onduidelijk of het merk op dieren test, omdat zij onder Koa Inc. vallen en zij verkopen wel in China en wij weten allemaal wat dat betekend, dat het merk inderdaad op dieren kan testen.

GUHL Pluiscontrole

GUHL Pluiscontrole

In de GUHL Pluiscontrole & Veerkracht collectie zit een shampoo + conditioner, een haarmasker, maar ook een dagelijks intensieve treatment voor je doffe lokken. Laten we beginnen met de shampoo uit de reeks, aangezien ikzelf hiermee altijd begin zodra ik mijn haar was. Zalige verpakkingen voor alle producten, want de magenta kleur doet je badkamer opvrolijken!

GUHL Pluiscontrole

GUHL Pluiscontrole

Een transparante fles met een zilveren dop, een rozig goedje en op de fles wordt ook vermeld dat het product awapuhi, olie en keratine bevat. Sowieso ben ik een voorstander van keratine in haarproducten, want dit zorgt ervoor dat je haar steviger wordt. Het haalt de vetten uit mijn haar, het verwijdert haarstyling producten en het is wat stroever.

GUHL Pluiscontrole

GUHL Pluiscontrole

Bij de GUHL Pluiscontrole & Veerkracht conditioner is de verpakking een tikkeltje anders, namelijk mat plastic in de goddelijke kleur, staat deze op zijn kop met dezelfde informatie over de verzorgende ingredienten erop. Een schattig lavendel tintje en zowel de shampoo als de conditioner ruikt naar een blossom, heel bloemig en zomers. Dit blijf je ook een geruime tijd ruiken in je haar, totaal niet overheersend, maar lekker schoon.

GUHL PluiscontroleBoven bevindt zich de conditioner, onder de shampoo.

De conditioner zorgt ervoor dat ik met mijn handen door het haarkan, wat het verwijdert klitten, sluit de schubben, waardoor het zachter aanvoelt en sluit mijn haarroutine hiermee af. Hoe zit het met de pluis? Want dit is een duo die je gebruikt tijdens het douchen, toch? Het is inderdaad minder, niet drastisch verminderd dat je haar zijdezacht en glad is. Nee, er is degelijk wel een bepaalde houvast met minder pluis.

GUHL Pluiscontrole

GUHL Pluiscontrole

Haarmaskers, ik houd ervan en was ook heel nieuwsgierig naar het product! Omdat ik de producten al een geruime tijd in mijn kast heb liggen, is deze bijna op. Hoe langer je haar, hoe meer je nodig hebt, dat is vrij logisch, maar op zich heb je vrij weinig nodig, omdat de structuur dikker is dan de conditioner. Echt een compacte creme voor het herstellend van je haar, zodat de lokken weer goed in hun vel gaan zitten.

GUHL Pluiscontrole

GUHL Pluiscontrole

GUHL Pluiscontrole

De metallic GUHL Pluiscontrole & Veerkracht repair masker heeft een milde formule versmelt met de ruwe delen in het haar en herstelt de haarstructuur. Het kan je haar een tikkeltje zwaarder maken dan normaal, maar niet vet. Opnieuw ruikt ook deze weer zalig!

GUHL Pluiscontrole

GUHL Pluiscontrole

GUHL Pluiscontrole

Heb je écht heel erg last van pluizig haar dat je het dagelijks wil behandelen? Zelfs dan dekt GUHL jouw rug met de GUHL Pluiscontrole & Veerkracht Daily Intensive Treatment! Dit is een spray die niet moet worden uitgespoeld, geschikt voor zowel droog als vochtig haar, waardoor je het op elk moment van de dag kunt gebruiken.

GUHL Pluiscontrole

GUHL Pluiscontrole

Een transparante spray flacon met een zilveren dop, net zoals alle andere items, waardoor het een compleet setje vormt. Schudden voor gebruik, het maakt het doorkammen van het haar eenvoudiger en omdat ik het niet elke dag gebruikte + niet teveel, werd het niet heel vettig. Wel pakte het mijn pluizige ragebol aan!

Het pakt inderdaad de pluis aan, het maakt je haar zijdezacht, maar je hebt nog wel die bepaalde stevigheid, dus het is geen gladde bende. Dankzij de haarmasker verzorgt het ook nog eens de boel, maar met de dagelijkse treatment was ik iets voorzichtiger, omdat mijn haar bij dagelijks gebruik wel vet kan worden. Gelukkig niet om de dag en met een ingetogen dosis. De geur is verfrissend, blijft wat hangen, want een lekker ruikende coupe is altijd goed, inclusief minder pluis!

De GUHL Pluiscontrole & Veerkracht collectie is verkrijgbaar bij o.a. Douglas waar op dit moment korting van 10% is op de producten!

Heb jij producten van GUHL? En weet jij hoe het zit met hun dierproef praktijken?


3 Comments

 • Sharon

  29/06/2017

  Ik vind Guhl zo lekker ruiken er zit meer geur aan dan aan een andere shampoo.
  En ik hoop niet dat ze op dieren testen!

  Reply
 • Anita

  29/06/2017

  Ik ben echt een krullekop en als ik de boel door kam dan is het leed niet te overzien.
  Ik ga deze dus ook weer eens proberen.( Ik hoop dat het bij mij ook werkt, het is echt een uitdaging).

  Reply
 • Irma

  01/07/2017

  Ik had altijd het idee dat GUHL op dieren testen, maar ik heb eigenlijk geen idee, dus misschien toch niet.
  Wel fijn dat deze producten je haar niet zo zwaar en glad maken, want dat vind ik altijd zo’n akelig gevoel!

  Reply

Geef een reactie